четвер, 31 березня 2016 р.

Project Life - будні січня

Привіт, подружки по скрапу!

Я сьогодні забігла показати вам свій розворот в ПЛ для участі в завданні "Currently" від Бумаги-Мараки.
В мене так: прикиплю серцем до одного блогу, і хочеться меня брати участь поголовно в усіх його завданнях :-) а це мені було особливо дороге: я обожнюю підхід currently в англійських блогах і вирішила цього року щомісячно вносити це і в свій альбом. З цікавістю заходила в блоги учасниць завдання, щоб подивитись їх інтерпретацію, і трохи була розчарована, бо для мене ні звичайний журналінг ні фото до цього не відносяться :( Тому в останній день і незважаючи на брак часу, вирішила все таки взяти участь в завданні і показати своє бачення currently, я його переклала як "Зараз" і пристосувала до кожного члена сім'ї ( лиш кота забула, ха-ха)))

 

Так як я в блозі зараз рідко буваю, розкажу вам трохи про мій цьогорічний ПЛ і цей розворот:

Цього року я вирішила вести ПЛ по тижнях, з розрахунку одну сторінку на тиждень, дві на розворот, мало б бути не накладно. З самого початку все сталося не так, як гадалося - перший  розворот я зробила, скомпонувавши одну сторінку зі святкування нового року і на другій плани на рік. Перший тиждень заняв ще один розворот: зі святкування Різдва і новорічного ранку в укр школі було багато фото, на одну сторінку не помістились. А потім в мене на роботі почався новий проект, багато відряджень, вдома мене майже не було, відповідно не було й фото і часу на ПЛ щотижня. Так що решту січня в мене ввійшло в ще один розворот (ось цей), лютий і березень я вже роблю помісячно і навіть більше не вказую номер тижня ))) такі от справи)
І мушу визнати все таки, що мій колишній підхід (по подіях) мені подобається більше - тому що коли всі фото однієї події, розвороти гармонійніші в кольорі і оформленні, не виходить так пістряво, як по тижнях)

Розворот про будні січня:
- як в гості зайшли подружки і ми довірили дітям фотоапарат, щоб ми всі троє були на фото. Хоч кожен з дітей фотографував по черзі, абсолютно всі фото були здалеку і погано централізовані, як на наш смак. Як виявилось, то діти, не змовляючись, фотографували так, щоб було видно і кішку, яка тим часом спала на дивані)

- традиції я цього разу не розповідала, в мене вже була сторінка про галет минулого року, цього року я лиш сфотографувала фішки, які поповнили нашу коллекцію.

- січень в нас період зимових знижок, це зазвичай не потрапляє в мої альбоми, але раз вже оформляємо будні, то цього року розказую і про покупки. Заодно про решту буденного також - ігри, смаколики і щоденні справи)

Наостанок банер Бумаги-Мараки, на розвороті, до речі, використала хештаг, з набору, виграного в одному з ПЛ клнкурсів, в них дуже зручний для ПЛ розмір та товщина, неймовірно класні ;-)
 
 
Решила также поучавствовать в задании блога Чайка-шоп "Техника на выбор" у меня штампинг. Я прикупила себе наборчик алфавитнях штампов специально для ПЛ и не могу им нарадоваться, почти в каждом развороте их использую, таким образом альбом у меня целостный ))) Оттиск черными чернилами раскрашен маркерами под цвет карточки) все таки возможности штампов безграничны, куда лучше чем высечки ;-)
 
 


Сторінки не фотографувала окремо, розворот збільшується по кліку. Цікаво мені почитати ваші відгуки, пишіть ;-)

@Наташа, украсила разворот твоими высечками, чтоб не залеживались, узнаешь? спасибо :-) отпишись, когда получишь мой конвертик по обмену ;-)

11 коментарів:

  1. Чудовий і цікавий розворот!!! Та і сама ідея класна!!! Пам'ять на роки!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Діана! ідея сама суперова, без сумнівів, але затратна по часу :-)

      Видалити
  2. Таня, чудовий розворот! І ідеальне виконання завдання нашого блогу! Я дуже рада, що вам подобаються наші завдання і ви творите свій Проджект разом з нами! А фотка діток- супер! Весело було прочитати цю історію! Дякую вам від Бумага-Марака! І залишайтеся з нами надалі ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Юлечко! можна на "ти" ;-)

    ВідповістиВидалити
  4. Таня, здравствуйте. Извините, что не по теме. Вы ещё в игре "Лифтинг по кругу"??? Если да, то я передам вам эстафету. Сейчас идёт мой этап:
    http://polya-molya.blogspot.ru/2016/04/6.html
    Полина

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Полина, я записывалась на проект, да , но в результате завала на работе ни одной странички не сделала, так что я больше не в доле, сорри :-)

      Видалити
  5. Таня, чудовий розворот. Привернуло увагу фото з тим, як ви ялинку готуєте до винесення з будинку, просто лайф хак. Ми ж виносили її з усіма голочками, а потім ще місяць прибирали голочки.))) Дякуємо, що приймаєш участь в завданні блогу Чайка Shop.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Маша! так, мій чоловік в цьому спец, після ялинки жодної голочки не залишається :-)

      Видалити
  6. Такой классный разворот, жизненный!
    Спасибо за участие в ЧайкаShop

    ВідповістиВидалити
  7. Какая событийность! Здорово! И про штампики - прямо в точку подмечено, благодаря им можно сэкономить объем из украшений и сделать его в другом месте. Спасибо от Чайки

    ВідповістиВидалити
  8. Танюша, конечно узнала! :)) Очень крутой разворот! Делись уже продолжением, буду вдохновляться еще! П.С. А конверта всё нет....

    ВідповістиВидалити