пʼятницю, 7 грудня 2012 р.

Спільний проект Home Deco. Етап 5.


Привіт, дівчата!

Ура!!! в нас сніжок випав, одразу олів'є захотілось святковий настрій з'явився))))) таке все гарнюще з різдвяним декором, ледве затягнула малу додому (якщо чесно, то і самій не хотілося, але холодно, ніч, мала тільки перехворіла, здоровий глузд взяв гору)))

В нас прямо біля будинку ялинковий базарчик (якщо кому цікаво найменша ялиночка ростом не більше 1м коштує 50€, з ростом ялинок ростуть і ціни)))), звідти тааакий запах, потягнуло мене на свята з новою силою! так вже хочеться казки, романтики і всього такого)))


Тому новий етап декору - віночок!

Спочатку покажу вам наш віночок на двері, зроблений спільними сімейними зусиллями.
Мені завжди подобались такі природньо-дерев'яні вироби, але також завжди вони здавались трохи недоступними... Поки чоловік не сказав, що може нарізати дерев'яних кружечків... сказав-нарізав, мала склала форму і сказала де які фігури вигравувати - це вже робила я, бо непезпечно то для маленьких ручок, а потім Еммуля розфарбувала червоною фарбою. просто, але всім подобається))) тепер він висить в нас на вхідних дверях і це наш перший вивішений цього року декор. Але все таки в рамках проекту я задумувала інший - з ялинового гілля декорований свічками в центр столу, може ще зроблю, якщо таки будемо вдома ( в нас плани міняються зараз ледь не щодня))))




А тим часом ще три віночки, які я ще раніше знайшла для натхнення. Насправді зараз стільки ïх в різних блогах зявилось, що мені не хочеться все те перепубліковувати, впевнена, ви і так багато ïх бачили і вже знаєте, ого хочеться саме вам))))

звідси

Feather wreath
звідси

P1120756
звiдси

white pine cones


Ще хочу поділитись враженнями про дещо)))) вчора по телевізору показували "Cутінки" (1 частина, інші теж будуть), я ïх ніколи не бачила, але стільки начиталась про них в блогах, і завдань стільки було, що вирішила подивитись, так, для інформаціï.... і... ні, таки не зрозуміла всезагального інтересу до цього фільму)))) взагалі не люблю таких сіро-синюшних фільмів, а тут ще й так все по-несправжньому, передбачувано)))) і Патінсон такий худий-нещасний, який же з нього секс-символ?) ну, розумію, що романтика, він заради неï на все готовий і все таке, від такого підліткам мріється добре, але ж то КІНО))))) як співає одна сучасна французька пісенька "любов вічна, поки не закінчиться")))) коротше ні, не розумію поки більшості, подивлюсь ще другу частину, може стане ясніше))))



Цьом всім і до скорого!

11 коментарів:

  1. Яка краса. О це родина попрацювала!!!! Люблю такі душевно теплі роботи! Саме чере3 них свята стають сімейними і сповненні кохання і ніжності!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, хоч віночок і не особливий якись там, але наш))))

      Видалити
  2. Танічка, ви молодці!Так сім'єю разом створюєте святковий настрій вдома)))Це зближує та зміцнює.Так тримати!!!
    А на рахунок сутінок, то я від них теж не в захваті, не люблю такі фільми

    ВідповістиВидалити
  3. це точно, дякую Ліда!
    і я рада, що я не одна з таким відношенням до сутінок))))) а то вже думаю, може то я вже стаю скептиком потрохи і нечутливою до любовних казочок)))

    ВідповістиВидалити
  4. Душевний дерев"яний віночок у вас! Треба і собі щось замутити... Ну і ціни на ялинки:) Ми маємо штучну, думаю, це вирішує багато питань... Але кілька гілочок для запаху модна буде в букет поставити :) Про фільм нічого не скажу, бо не бачила. Ганого настрою вам в приготуваннях святкових!

    ВідповістиВидалити
  5. Танічка, твій блог - це натхнення для мене.завжди стільки цікавого та мега красивого)))Ти молодчинка! Це тобі маленьке признання від мене http://lidashobby.blogspot.com/2012/12/blog-post_9.html

    ВідповістиВидалити
  6. Кльовезний у вас віночок вийшов! А головне, що кожен вклав частку своєї роботи і душі :)

    ВідповістиВидалити
  7. Танюш, клас!!!! він такий оригінальний!!! ну ви просто молодці)))
    а от ціни на ялинки вражають ))) хоча і в нас деруть шалені гроші ((( за нормальну ялинку теж треба добряче заплатити (((
    а я люблю "Сутінки" , а от за що сама незнаю ))) книжку читала, мені цікавіше ))) там краще передаються ті відчуття вампірів ))
    і більше мені подобається фільм вже з третьої частини )))
    хоча так, ти права, то така звичайна любовна історія ))

    ВідповістиВидалити
  8. Оочень очень классный!Я тоже планирую эко декор. И тоже привлекаю семью. Пока только все в разобраном виде.

    ВідповістиВидалити
  9. Приймай мій віночок :))) http://vidkrutochku.blogspot.com/2012/12/home-deco-5.html

    ВідповістиВидалити