четвер, 29 листопада 2012 р.

Ліфт-листівка

Привіт, дівчатонька!
В блозі "Завдання для душі" нова гостя в рубриці "Майстри скрапу" Віка-Бандітка з чудовою листівкою для ліфтингу. Ось мій сезонний варіант:



і оригінал:



Зараз я роблю багато листівок і не вистачає мені гарних рамочок для написів, навіть машинки захотілось, тоди як я завжди була до них (машинок, не рамочок :-) ) байдужою)))) але нічого, це сезонне, пройде разом з бажанням робити листівки, я думаю)))) В цій викрутилась штампованою рамочкою, морока вирізати ïï, але гарненька))))

Я зі своєю листівкою припізнилась - вчора в нас аврал, цілий день інтернету не було!!!! це така рідкість, що стало повною несподіванкою.... в результаті ми з малою (яка зараз хворіє, тому всі плани коту під хвіст, сидимо  вдома) цілий день шили суконьки для Барбі... Давно вона вже в мене просила... Ох і намучилась я))) по-перше, знайти хороші викройки в інтеренеті виявилось не простою справою (шити на око я не дуже вмію), по-друге дрібна то робота, і найбільшим розчаруванням стало те, що готові одьожки на жодну з наших барбі не підійшли, вони, виявляється, різні всі фігурами)))) ех... порадила дитині внести то до листа Діду Морозу, що робити)))))

Такі от справи))) Адвент нарешті готовий ( вчасно, адже стартуємо ми після-завтра)))), цукерки прийдеться вночі розпихати тишком-нишком, щоб хитрунка не бачила що і де)))) А структури такоï, як я собі уявила, щоб розвісити то все, я поки не знайшла, маю ще один день щоб подумати, як презентувати моï коробульки))))






10 коментарів:

  1. Таня, фантастический снеговичок, мне очень понравился твой лифтинг) А вещички куколкам - это такая морока их шить ,а они потом не хотят одеваться)) У нас благо разные кукляшки, поэтому шью, кому-то подойдет по-любому)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Нюсечка!
      в нас теж різні ляльки,не тільки Барбі, я навіть хотіла на крупніші ляльки шити спочатку, але мала на захотіла - на барбі і все.
      І Барбі різні в нас (навіть не всі оригінальні "барбі", якщо взятись, а ляльки такого типу), але на жодну не підійшов одяг по викройках з інтернету(((( а вже підганяти (збільшувати/зменшувати) викройку і перешивати, то мені мотиваціï не вистачило))))

      Видалити
  2. Ух яка! Шикарна листівка,папір такий цікавий,і сніговик красунчик:))!

    ВідповістиВидалити
  3. Прикольный снеговичок) Очень оригинальный лифтинг!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Привіт. Насміялася з вашого агенства моделей :)) Я колись теж шукала викрійки, потім зрозуміла, що вони не дуже на фігури наших ляльок годяться, і закинула ту справу. Теж купували готові платтячка, як на диво вони підійшли... Але тепер доця грається переважно своїми кіньми, собачками і т.д. :) Листівка дуже гарна, пробач, я в ліфтингу не дуже розуміюся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тааак... незрозуміле це діло, бо ляльки в нас, як я вже писала, різні, є і французькі і наші, є справжні барбі і просто ляльки такого типу... але моï суконьки на жодну не підійшли.... на око не видно, але в тоï груди більші, в тоï стегна... то тут не налазить, то там не застібається))))) може то я така швея)))))
      а в моєï теж є поні різні кольорові, які зараз модні, і петчопи, але найбільше барбі до душі))))
      а я теж в ліфтингу не дуже)))) так що нічого))))

      Видалити
  5. Молодчинка!Так класно, морозно!Гарно.
    Не хворійте!Здоров'я Вам!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Таня, чудесная открытка! Очень актуальна) Я такие открытки очень люблю) Когда все просто и понятно)

    ВідповістиВидалити