середу, 31 жовтня 2012 р.

Морозна свіжість - листівки

Привіт, дівчата!!!

Нарешті я дещо для вас сфотографувала)))) Новорічне, ура!

В нас на вулиці дивна погода - після туманів і мряки різко похолодало, тепер сонячно, але дуже холодно: вночі мороз до -11!, а вдень всього лише 1-3°С... такий незвичний контраст з осінніми барвами, бо в демі-сезонному холодно, а в шубах-дубльонках якось не гармонує з золотим листям на деревах.... Через це ці дві листівки викликали в мене асоціацію з морозною свіжістю - щоб все було на своєму місці: коли золота осінь, то тепленьке бабине літо, а якщо вже мороз, то щоб зі сніжком і в біло-блакитних тонах....



на першу листівку мене надихнуло спільне завдання від "Завдання для душі" та "Бумажное вдохновение" - печворк. Я таке дуже люблю, по-моєму це чудовий спосіб використати обрізки (колись вже робила сторінку в такому стилі), тому не довго думаючи взялась за діло. Ще для цієï листівки використала штампи від Артеміо, ніяк не набриднуть мені ці чудові персонажики)))) (вже використовувала ïх для цієï листівки та тегів на новорічні подарунки)


а другу робила ще до завдання "Ґудзичковий рай" в Штампоманіï, але поки зібралась сфотографувати, то завдання давно скінчилось)))))
Захотілось кришталевоï ялинки, тому вона в мене з закракелюрених ґудзичків... і так вона мені подобалась, так подобалась... поки трохи згодом (днів десять після виготовлення) кракелюр не пожовтів.... так і має бути, може скаже хтось, кракелюр якраз і створений для еффекту старини... але мене цей ефект розстроïх трошки... певно нікому не буду ïï дарувати....


обидві листівки з минулорічних зимових коллекцій від "Les Papiers de Pandore", зараз в них вже вийшли дві нові, мені вже руки чешуться, так люблю цю марку! в них зараз , до речі, двоє "наших" запрошених дизайнерів  , і одну з них ви точно добре знаєте))))

На кінець, дякую всім, хто відгукнувся на мій попередній пост!!! я всім відповіла, завтра буде організаційне + нова порція натхнення на цю тему))) а тим, хто ще вагається - приєднийтесь!!!! адже це не конкурс, не змагання, а спроба зробити наші свята ще гарнішими!

12 коментарів:

  1. А мені подобаютсья листівки, я взагалі не вмію такого робити :) Класні потріскані гудзички. Чекаю завдань та натхнення :)

    ВідповістиВидалити
  2. Такі гарні, милі листівочки!
    З ґудзиками дуже вражає листівка, така тендітна!

    ВідповістиВидалити
  3. дякую, любі моï! а мені от перша більше подобається, правда, що всі смаки різні))))
    до завтра!!!

    ВідповістиВидалити
  4. красивые работы! каждая по своему хороша и с изюминкой!

    ВідповістиВидалити
  5. очень красивые работы! 1 мне больше понравилась!! такая забавная и милая!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Танюш, дуже красиві вийшли.Перша така акуратна.В мене от ніяк такі строчки не виходять (чи то треба правильний натяг нитки зробити чи що, бо починаю шити, а воно на одному місці мотає, а з тканиною все О'К. не підкажеш?)))) Молодець!!!Такі сніжні вийшли)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ліда!
      так , вона справді дуже аккуратна вийшла. я дуже люблю коли листівку не веде (від фарб чи клею) і коли вона добре поміщається в конверт - точно доïде не деформованою, то думаю навіть зробити такий варіант в кількох екземплярах.

      Щоб відповісти на воє питання - то, так як і з тканиною, залежить від самого паперу - від щільності, гладкості поверхні... я кожен раз перед тим як строчити роблю пробу на обрізку того ж або такого ж паперу і регулюю натяг нитки, ширину і довжину рядка, якшо потрібно... важко сказати однозначно, що в тебе за проблема... папір не такий гнучкий, як тканина, навіть маленький вузлик може іноді "тримати" на місці, тоді я рукою його підпихаю, тільки руху лапки не вистачає... треба тобі поекспериментувати))))

      Видалити
  7. Ах какие задорные персонажи! И строчки такие аккуратные! Веселая открытка получилась. Спасибо за участие в задании клуба "Бумажное вдохновение". Желаю удачи!

    ВідповістиВидалити
  8. Красивеннные открытки, Тань, у тебя золотые ручки:) Спасибо за участие в "Бумажном вдохновении")

    ВідповістиВидалити