понеділок, 29 жовтня 2012 р.

Новорічний Декор - спільний проект!

Привіт, дівчатонька!!!

Ви вже думаєте про Новий Рік? я, чесно кажучи, ще б не думала ( в мене інше свято "на носі"))), але блоги забути не дають...

То я починаю по-трохи організовувати своï ідеï і планувати підготовку. А щоб ще краще себе підштовхнути і не відкладати на потім, пропоную вам готуватись до Нового Року/Різдва зі мною!!! такий собі спільний проект, як зараз модно))))

Тільки це буде не звичайний скрапбукінг чи , як ми звикли, а Home Deco і декор на стіл.

Проект буде складатись з 6-ти етапів. Про всі етапи я розказую зараз, ні пасток, ні обов'язкових елементів чи палітр не буде - все цілком на свій розсуд. Тобто ви зможете організовувати час, як захочете і робити наперед за бажанням і можливістю  - це по тій простій причині, що в залежності від кількості запрошених на ваше свято у вас на деяких етапах може бути більше роботи, ніж у когось іншого, тому ви можете робити заздалегідь.

Tепер власне про самі етапи ( не по порядку) :

1. грудневий календар - advent  (а так як це більше для дітей,а може в когось ще нема чи ще маленькі, то також на цьому етапі можна робити декор: ялинки, хатинки, чобітки і т.д. , все, що не входитиме до наступних етапів)

2. вітальна гірлянда на стіну

3. вінок ( на двері, або підвісний над столом, або в центр стола - дивіться приклади внизу)

4. свічки (як безпосередньо декор самих свічок чи підсвічників, так і композиціï з свічками)

5. паперовий декор ( це можуть бути листівки (увага, не ті, які ви відправите дальнім родичам, а ті, які будуть елементом декору вашого стола - для присутніх гостей), посадочні картки, меню, подяка і т.д.)

6. і найприємніше - упаковка подарунків ( це може бути повністю ручна упаковка, або просто тег на вже запакований подарунок)

Бонусний (останній і не обов'язковий) етап - випічка новорічного печива на ялинку або на стіл - це таке діло, що наперед не робиться)))


Організаційне: офіційно розпочати проект я думаю 1 листопада, робити все я буду разом з вами, тому в першому пості кожного етапу будуть просто картинки для натхнення, а при підсумку етапу я вам покажу свою роботу і ваші також (якщо не багато, то всі, якщо багато, то кращі, з моєï точки зору). Декор, як ви розумієте, не обов'язково має бути скраповим, це може бути шиття, декупаж, витинанка... та що завгодно! Якщо ви захочете взяти участь, а блогу в вас нема - зможете слати фото вашоï роботи мені на пошту.

Для заохочення - в нас буде переможець! Для того, щоб претендувати на перемогу треба буде пройти всі етапи і , як результат, сфотографувати свій новорічний стіл/дім. Саме по цій фінальній фото я буду вибирати (на свою суб'єктивну думку звісно)))) найкращу учасницю - тому що декор, це гармонія всіх елементів, чи не так? Але тут є дві умови : на фото має бути видно максимум елементів і фотографувати треба буде декор столу, а не наïдки, тобто до того, як ви там все смачненьке розкладете. А потім, як бонус, можна буде і рештою похвалитись, і слюнок нам нагнати))))
Приз буде скраповим - новорічний папір, штампи, декор. Потім сфотографую.

Ну, як вам така ідея?! Якщо то вас спокушає - записуйтесь в коментарях! а якщо ви б і не проти, але не будете брати участь, то напишіть чому)))


І, наостанок, кілька фото для натхнення:

 з сайту Artemio


Wooden mobile

Violet-coloured table


Center piece




Fir Wreaths
Wreaths

3 Pinterest

.

джерело - зайдіть туди, це щось!!!


а таке можна задекупажити - знайшла тут









це, по-моєму, чудово підійде для "наших широт", в кого такі люстри вдома


Ornaments from light fixture

30 коментарів:

  1. Привіт!Так все вабить :))))гиги... Навіть не знаю, що писати. Дуже хочеться, але чомусь слабо вірю, що подолаю всі етапи... Особливо паперовий :) Як думаєш? Спокусниця! :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олю, якщо чесно, я це все затіяла якраз тому, що сама не була впевнена до кінця, що подолаю всі етапи)))) а колективна робота мотивує і надає крииила (чомусь пригадалась укр. реклама редбулу, хі-хі).

      Насправді я можу тобі сказати дві речі: по-перше, така креативна людина, як ти, я впевнена, справиться з папірчиками на відмінно, це ж не обов'язково робити щось складне, супер-пупер наворочене різними скраповими техніками і матеріалами, а, навпаки, з огляду на те, що таких робіт має бути кілька і окрасою столу/дому будуть не лише вони, то краще ïх не перегружати, а зробити чистий вишуканий дизайн - припустимо гарний бордюр і новорічний штамп в обраних кольорах...
      по-друге, знову ж таки впевнена, що ти, якщо будеш брати участь, то не заради призу, а заради свого ж дому, своєï сім'ï і задоволення від творчості, тому що тобі заважає приєднатись тільки до тих етапів, які тебе цікавлять/ти зможеш зробити? і потім показати нам результат того, що буде))))

      мені б дуууже хотілося, щоб ти до нас приєдналася, якраз тому, що в тебе був би свій підхід, не скраповий, а декупажний чи тканинний, мммм)))

      Видалити
    2. я, до речі, вагаюсь щодо адвент-календаря - дуже об'ємною мені ця робота здаєтьcя... а в магазинах вони вже на повну маячать перед очима, так і хочеться купити... але знати, що ти поставиш для своєï малечі в ту кишеньку - це дуже сильна мотивація))) бо минулого року в нас був куплений кіндеровський - кожного дня по цукерці: то і я не була в захваті від того шоколаду, і малій під кінець його вже не хотілось, а так можна чередyвати - раз цукерку, раз мандаринку, раз браслетик якийсь чи навіть записочку, щоб доня сама шукала, де той сюрприз захований, такий собі пошук скарбів... ось що мене найбільше приваблює! )))

      Видалити
    3. Вмовила :) Я почитала також інші коментарі, і бачу, що ми всі дуже талановиті, і разом з тим такі невпевнені в собі, і трохи... ліниві :) Це треба виганяти віником :) Буду робити, що зможу і встигатиму. Сподіваюсь на твою підтримку і супровід. На рахунок бордюрів і штампів - не знаю, в мене їх просто немає :) Але буду фантазувати, користуючись своїми можливостями. Як казав Віллі Фог - "используй все, что под рукой, и не ищи себе другое" :)
      Про адвент - в нас такого дива я ще не бачила, ні в продажу, ні в когось вдома... Тому для мене це не дуже відомий звір. Але дитині було б цікаво, думаю... Можна спробувати щось простеньке. Керуй!

      Видалити
    4. Олю, дуже правильно!!!!! Я взагалі притримуюсь думки, що той, хто ХОЧЕ, шукає МОЖЛИВОСТІ, а той, хто не хоче (боïться, ліниться, не впевнений в собі...), шукає причини,відмазки тобто))))
      якщо тобі треба бордюри чи відштамповки - скажи мені, листи за тиждень доходять))))
      щодо супроводу - то МК я писати не буду, тільки ділитись ідеями і розповідати, що планую робити я сама... ну і організовувати, по можливості))))
      Заврта починаємо!

      Видалити
    5. Дякую за пропозицію, буду мати на увазі. Ура! починаємо!!!! Все-таки заразила тим святковим вірусом :))))

      Видалити
  2. не знаю смогу ли участвовать, хотя подготовку уже начала но за вдохновение отдельное спасибо:-) люстра последняя особенно покорила:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да, мне тоже очень нравится идея подвесного венка, жаль у меня нету такой люстры, даже не знаю, как бы я его подвесила....
      а что касается участия - смотри сама)))) мне, естественно, было бы очень приятно, если бы ты с нами!

      Видалити
  3. Таня, идея замечательная и заманчивая, и очень полезная... Но у меня сейчас жизнь даёт такой поворот, что наверное мне не до таких предновогодних хлопот, увы... но я буду наблюдать за твоим проектом, и если будет время, буду делать, а если успею, покажу, что получилось.
    Тебе и участникам желаю удачи, и море позитива и вдохновения!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо, Вика! и тебе удачного конца года, несмотря на все жизненные повороты! да, показывай свой декор, даже если не всё или не совсем соответствует моим идеям, я "всегда готов" смотреть красоту и вдохновляться))))

      Видалити
  4. Ой... яка класна ідея!! в мене руки засвербіли!!!! Я з тобою!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. как красиво и чудесно! я буду наблюдать) а когда-нибудь, когда у меня будет дом, я обязательно сделаю все это...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Свет, я тоже на сьёмной квартире... ну и что, так хочется праздника! а я ведь даже не знаю пока, где мы будем на НГ, может и не дома,i на Украину тоже очень хочется сьездить на праздники... но если сделаю, и не дома - сложу в коробочку до след. года, а если дома, и не сделаю - точно пожалею!

      Видалити
  6. Вау, класна ідея! Мені подобається, те що я знаю те що мені потрібно буде зробити. А то в марафони позаписувалась, але нічого не встигаю, немає певних елементів. А так точно визначусь, що можно спочатку, а що можна залишити на потім.
    Цим мене дуже приваблює такий ось проект!!! Тому записуюсь!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, як класно, дякую, що ти з нами!
      а те, що можна вибирати що і коли робити, по-моєму, тут дуже важливо! бо хтось, припустимо, буде робити вінок з шишок і штучного декору, то тоді можна наперед, а якщо вінок з свіжого ялинового гілля, то треба вже ближче до свята....
      ідея в тому, щоб організувати ідеï, розставити пріоритети і приготувати декор заздалегісь, наскільки це можливо))))

      Видалити
  7. Але ж класна ідея і це щось новеньке. Ааааа... так цікаво!!! Чи зможу я все це, чи вспію...??? Я ще подумаю!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юля, організовуємось же за два місяці наперед, якраз для того, щоб все встигнути!!! і щоб одна одну в попу (пардон, в спину!) підштовхувати - дивишся, о хтось вже опублікував, і таке гарне, треба і собі поспішити)))))
      а якщо навіть всі етапи не встигнуться, то зате буде досвід на наступний рік, тоді вже будуть відомі "стратегічні помилки" і організуватись 100% буде легше))))

      так що не вагайся, записуйся!

      Видалити
  8. ох, Настя, ну у кого может быть график напряжённей, чем у молодой мамы в декрете?! но тем не менее... праздник в доме - это главное! разве тебе не хочется порадовать любимых мальчиков? представь себе восторжённые Сашкины глазки перед всем этим волшебством!!!! и мама чувствует себя феей))) что ещё надо для счастя новогодних праздников?))) тем более, в новом доме!
    вобщем, и не сомневайся, быстренько к нам!!!
    я так люблю твой комплексный подход к работам, уверена, у тебя всё будет очень красиво!

    ВідповістиВидалити
  9. Ну... я вирішила. Буду пробувати. Але вибачайте якщо до кінця все не зроблю БУДУ ДУЖЕ СТАРАТИСЯ. Але це чудовий досвід - це ти правду сказала на 100%.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже хочеться змінити нашу сімейну традицію... піжамної вечірки. Саме так я називаю наші більшість свят. Вже всі чистенькі і готові до святкування за столом і ... спатоньки. Треба з цим щось робити!!!! )))

      Видалити
    2. В мене те саме :))) набридло...

      Видалити
    3. ну і молодчинка!!! я рада, що ти з нами))))
      а в нас часто це теж зводиться до піжамноï вечірки - сідаємо за стіл раніше, щоб і діти могли посвяткувати, а як понаïдаємся, то вже і спати хочеться... але це не привід, щоб не прикрасити стіл))))

      Видалити
    4. Значить, буде супермегаприкрашена і вишукано-стильна ... піжамна вечірка :)

      Видалити
    5. це, в принципі, буде залежати від того, що саме ми будемо двома святкувати (якщо Різдво, то і не треба півночі чекати), чи будуть в нас гості і т.д. зараз я навіть не знаю, чи ми самі вдома будемо)))) але в піжамі не будемо точно))))

      Видалити
  10. дуже кльова ідея! особливо для таких як я - хто відкладає все на останню мить)) шкода, що не можу приєднатися - готуюся до іншої події)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ань, я теж така))))) тому і затіяла це все))))
      а друга подія в тебе важливіша, звісно))) бажаю, щоб все пройшло якнайкраще!!!

      Видалити
  11. Мабуть спробую взяти участь. Дуже цікава ідея!Дякую за таку можливість!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олечка, дякую, що приєдналась до нас!!! цікаво буде побачити декор у твоєму виконанні!

      Видалити
  12. Таня я не совсем справилась, но то, что получилось -сделало наш праздник домашний уютным и душевным. http://httpblogsmkruusers4231536.blogspot.com/2013/01/blog-post.html#comment-form Спасибо тебе за идею и подгонялки. Жаль, что выполнила не все, но старалась очень.С новым годом! Новых идей, удачного их воплощения и всего самого доброго!

    ВідповістиВидалити