вівторок, 23 жовтня 2012 р.

Бардак! Бардак? Бардааак.....

Привіт, дівчата!

Сьогодні я до вас з фото свого робочого і не дуже бардаку)))) Це Альона запропонувала такий флешмоб, і ідея здалась мені непоганою, а то ми більше любимо показувати скрап-куточки в гарному прибраному стані, а потім тихенько мучимся, що в когось прибраніше/чистіше/акуратніше/практичніше/ і т.д. ніж у нас... а так реальний стан речей, і, о диво!, він практично у всіх однаковий, скільки б місця на скрап в нас не було))))

тому ось мій куточок, який зараз справді куточок в самому прямому значенні слова, куди звалений весь скрап в очікуванні стола (який, до речі, вже є, але ще не на місці). Я тyт не скраплю, а тільки шукаю, що мені треба (і дратуюсь, коли не знахожу - ненавиджу роботу в таких умовах), а потім несу у вітальню. Там бардаку в мене нема - бо кожен раз після роботи все прибираю, бо це місце, де ми проводимо більшу частину часу, коли всі вдома і приймаємо гостей)))) Є в такій організаціï роботи інший великий недолік, як для мене - це те, що я рідко закінчую роботу за дві години, тому складаю роботу в процесі і натхнення переривається... пізніше не завжди є бажання робити те саме, часто натхнення чомусь хоче новизни))) тому в мене багато ( навіть дуже :-( ) початих і не закінчених робіт))))




а це "один момент з життя скрап-леді")))) - достала свою коробку з новорічними матеріалами, так закортіло щось зробити, що розклала все прямо на підлозі)))) це - рідкість, я не люблю працювати на підлозі, шаную свою спину і очі))) 


Але надивилась я на бардаки інших учасниць і все ж захотілось мені дуже зручно обладнати свій скрап-куточок, тому берусь за це прямо зараз)))
А ще додаткова мотивація - тепер я знову в ДК, цього разу в блозі "3авдання для душі", тому закінчити роботу незакінченою відтепер буде розкішшю))))

19 коментарів:

  1. Таня, каку тебявсе равновсе красиво! Хотьи бардачок и здорово будет когда ты сможешьвсе разложить, но и сейчас чудесноеместо!!! И работы утебя получаются волшебными! Спасибо что участвуешь во флешмобе, так приятно было заглянуть к тебев гости..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да, насколько бардак может бьіть красивьім, красиво)))) спасибо, что "забежала на огонек"!

      Видалити
  2. Таня, як я тебе розумію! теж чекаю на стіл і мрію про той момент коли я все гарно складу :) зараз я працюю за комп'ютерним столом (в більшості на висувній для клавіатури полиці) або також на підлозі (але дійсно, болить спина так сидіти).
    бардак чудовий, майже як рідний )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, Яна, в тебе ще гарне робоче місце ( в порівнянні з багатьма)! звісно, нам завжди хочеться більше простору, але такого двохметрового стола, як був в мене на Украïні, найближчим часом в мене точно не буде((( а от на кубічний стелаж я вже теж оком кинула, треба лиш спочатку стіл поставити, щоб не помилитись з шириною. Благо, нам замовляти не треба, ïдь в магазин і вибирай на будь-який смак!

      Видалити
  3. мм.. так.. в тебе ще розкішний куточок! у мене на підлозі при всьому бажання не вийде попрацювати) на даний час мій стіл із скрап-пожитками розташований на горищі, де ше купа різного хламу і шнурків з постіллю, яка сохне після прання))

    п.с. Вітаю у нашій команді!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. але там же просторно, напевно... в мене про бабусине горище найтепліші спогади з дитинства: сонячно там було і тепло, завжди пахло сіном,ммм... але тепер ні бабусі, ні горища... а в себе вдома то, напевно, набагато прозаïчніше....

      P.S.дякую! я рада))))

      Видалити
  4. А в мене в кульках від посилок стоїть все за шафою, бо мій синуля як баче все це добро, то аж очі горять, щоб розтомошити все то добро, так що я теж скраплю в залі)))
    Вітаю з такою гарною новиною!!!!!Дуже люблю цей блог!Чекаю твоїх робіт!Молодчинка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. о, то ти мене розумієш, що коли потрібна якась дрібничка, вона точно буде в самому низу, і треба половину пакунків діставати....
      Дякую, будем старатись)))

      Видалити
  5. вітаю з дк!!! це так класно!
    а бардак такий скраповий це просто мрія!! поритися в такому задоволення для скрапера!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Мар'яна!
      насправді, поритись в чужому (де все нове) - це свято, а в своєму вже ритись набридло, хочеться, щоб все було під рукою, як кажуть французи: кожна річ на своєму місці і своє місце для кожноï речі)))) а не все на купі)))

      Видалити
  6. Бачиш, кому бардак, а кому розкіш - аж закортіло покопатися в тому всьому :))) Ех, свій рукодільний куточок - це поки мрія :) Але вона має якось втілитися. Я розкладаю свій крам на кухонному столі, застеленому газетками :) І намагаюсь акуратно з фарбами, бо якщо акрил висохне - все, нічого не зробиш... А за годинку- другу доводиться все згрібати назад в пакети і коробки - і під стіл :))) Потім довго шукаю, де в мене що лежить... Неподобство! Все, треба терміново щось вирішувати :) Чого і тобі бажаю :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. то ми одна одну розуміємо)))треба терміново щось з тим робити! спекти чогось смачненького і за кавою обговорити))))

      Видалити
  7. Видела бы ты мой бардак))) Стало бы сразу понятно, что такое на само деле - полевые условия))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Свєт, то покажи))) може легше за свій куточок стане))))

      Видалити
  8. Вітаю в новій ДК! Твій бардак зовсім не бардачний!))) Але вже цікаво стало на новий стіл подивитись, ти ж нам його покажеш, правда?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. покажу-покажу)))) не знаю тільки, коли то буде, щось в мене до впорядкування зараз зовсім енергіï нема((((

      Видалити
  9. Тань, как мне нравится твой бардак)))) У тебя еще не все так запущено, как у меня) поэтому и скрапить неохота, под предлогом что некогда))
    вот пойду сфоткаю свой уголок на подоконнике) ужас, стыдно-то будет)) а насчет энегрии ты права, ее часто не хватает, даже больше чем времени.

    ВідповістиВидалити