середу, 30 травня 2012 р.

Tи - сторінка в C&S

Привіт, дівчата!

Сьогодні в Штампоманіï стартувало нове завдання - сторінка в стилі Clean & Simple і ось моя сторінка по ньому.





Сторінка про мою кохану донечку. Дуже довго я мучилась над вибором назви : сторінка "Емма" в мене вже є, "Belle" (красуня) також, тому цього разу я вирішила назвати просто "ТИ" і написала журналінг, звертаючись до неï (тоді як зазвичай я пишу в 3й особі).

Чесно кажучи, ця, на перший погляд проста, сторінка забрала в мене багато часу; іншим членам ДК і запрошеним дизайнерам цей стиль давався також нелегко, з ïхніх слів. Тому я вирішила написати статтю-огляд, де я висловила всі своï спостереження стосовно секретів стилю - що ж зробити, щоб сторінка в вийшла вдалою.


12 коментарів:

  1. неймовірно гарно і ніжно!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Така ніжна, легка і чарівна сторінка. І така повітряна! Аж не віриться, що вона важко далась.

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо, девочки!
    Оля, важко, в тому плані, що довго - я майже всі своі листи паперу в данній кольоровій гаммі під фото приміряла, і практично всі алфавіти, поки зупинилась на остаточному варіанті)))

    ВідповістиВидалити
  4. Таня, поздравляю вас с отгаданным событием и жду ваш адрес на почту maruusi@mail.ru

    ВідповістиВидалити
  5. Миленькая страничка...донечка прелесть..

    ВідповістиВидалити
  6. Настюш, спасибо тебе большое за тёплые и приятные слова, но я думаю, что ты преувеличиваешь))) у меня, к сожалению, на блог времени не хватает, хочется написать о многом, но не успевается... вот как давно собираюсь написать о городе, где я живу, и девочки просили, а всё никак не соберусь... всё таки реальную жизнь стороной не обойдешь)))
    а статью я писала, как для себя - все свои наблюдения для удачного клина, обычно, всё, что от сердца, получается хорошо)))
    и рада, что и страничка тебе понравилась! присоединяйся к заданию, покажи нам Сашкины щёчки!)))

    ВідповістиВидалити
  7. Как гармонично. Все сочетается, минимум украшалок. Бумага выбрана очень здорово. Статью вашу прочитала, очень детальная и полезная.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо,Kozerozhka! очень рада, что все понравилось и статья оказалась полезной!!!

      Видалити
  8. эта страничка - мой фаворит из показанных дизайнерских, очень удачно подобран фон и все смотрится очень гармонично! И фотография такая чудесная!!!

    ВідповістиВидалити