понеділок, 7 січня 2013 р.

З Новим роком!!!

Привіт, любі моï!!!

З Новим 2013 рокомта Різдвом вас !
Нехай цей рік принесе нам все, про що мріється, кожному своє))))






Після шаленого грудня період святкувань  нарешті закінчився, yes!))) Хоча ще не зовсім кінець - сьогодні день народження в моєï мамусі i Різдво... але мама далеко, до Різдва я також особливо не готуюсь, святкувати ми його будемо спокійно, в сімейному колі, можливо приготую кілька дорогих з дитинства украïнських страв, за якими я заскучила (так-так, всі свята ми провели без олів'є, шуби, холодця і іншого в тому ж дусі))))), зате з устрицями, фуа-гра і веррін))))), але про це в одному з наступних постів), та й усе, тому сьогодні я відпочиваю....

І, нарешті, добралася до інтернету (хоча, як не дивно, мушу визнати, що мені його не бракувало)))). Сьогодні покажу вам блокнотик, який я робила для нового завдання в "Завданнях для душі", де обов'язковим елементом має бути тканина. Це записничок для нотаток різних буденних дрібничок, які потім послужать основою для журналінгу для майбутніх сторіночок))). На кільцях, щоб сторінки легко знімались/мінялись. Це моя перша тканинно-синтепонна проба і перший блін комом, як-то кажуть)))) не дуже мені результат подобається, то я рада, що це остання робота минулого року, а не перша цього)))

Ну і трошки про скрап-підсумки року і плани на 2013: на жаль скрапилося мені в 2012 році не так багато, як хотілося, хоча я не байдикувала, але ще залишилась купа фото, на які в мене є задумки, і які чекають-не дочекаються свого часу. Тому, прийнявши до уваги свій 3-річний скраповий досвід в різних умовах, краïнах, і т.д. я вирішила реорганізувати в 2013 свій час на скрап і свій підхід до скрапу також))))

про час : мій час на скрап розділяється на 3 частини - власне сам скрап і інтернет-скрап, який в свою чергу розділяється на читання ваших блогів і ведення мого, ну, у всіх нас так)))) Тільки в мене (не знаю, як у вас))) на інтернет-скрап іде більше часу, ніж на власне скрап)))) в 2012 я задавала собі багато питань стосовно ведення блогу: чи потрібно це мені, що воно дає, чи варто продовжувати (і я не одна така, читала не один пост на цю тему)... після деяких роздумів результат такий - закривати блог я поки не хочу, він становить частину мого теперішнього життя, я люблю його і вас усіх, тому блогу бути! але бути йому в С&S - можливо писатиму менше (не в плані постів, а в плані тексту))), можливо, показуватиму не все, постараюсь знайти золоту серединку щоб і часу менше витрачати і контакту з вами не втрачати))))

про скрап: до цього часу найбільше мене в скрапі приваблювали сторінки, але таким чином всі фото ніколи мені не оформити, досвід показує, що фотографується набато швидше, ніж скрапиться)))) тому, знову ж таки після роздумів на тему, я вирішила поміняти формат свого скрапу і наступний рік планую скрапити надихнувшись стилем PL.  Тобто я не буду скрапити тиждень за тиженем (тому що в буденному житті я не рахую тижні і також тому, що я не люблю фотографувати спеціально для скрапу, тобто хочу скрапити життя, а не жити для скрапу))), але буду оформлювати існуючі (вірніше, майбутні фото 2013) в файли з кишеньками різних форматів, і в деякі кишеньки вставлятиму картки для журналінги/назви і т.д., скрап-оздоблені, це будуть просто файли в хронологічному порядку, не прив'язуючись до тижнів, місяців і т.д. Сторінки, зроблені протягом року, будуть вкладатись в альбом також по хронологіï, а до якихось особливих подій, коротких в часі, але багатих на фото, я буду робити мініки, ось. файли для проекту в мене будуть не від Беккі Хіггінс, які на даний момент досить важко знайти в звичайних магазинах (може потім це зміниться з Амерікан Крафт), а від компаніï echo park, які теж випустили таку нову лінію photo freedom (і яка з шаленою швидкістю зникла з прилавків фр. магазинів, не знала, що такий підхід до скрапу настільки популярний)))), буду чекати поповнення). Якраз ці сторінки, думаю, не показуватиму усі, бо в якийсь момент вони стають однотипними, я думаю. Цікаво читати про своє життя, це точно, а про чуже, певно, не дуже))))


На сьогодні з вами прощаюсь, іду редагувати фото, щоб показати вам результат мого святкового декору.
Цьомчик


8 коментарів:

  1. С Рождеством тебя, всего самого лучшего, уюта и света в семье! Планы отличные на 2013 год))

    ВідповістиВидалити
  2. С Рождеством Танечка! Новых идей, вдохновения и радостного общения !

    ВідповістиВидалити
  3. Зі святами, Танюша! Та ми всі на трохи зникали з поля зору, бо проводили час з близькими і рідними. Плани грандіозні, не все зрозуміла, але ти в цьому знаєшся краще :) Давай, редагуй і показуй! І ніяких "закривань" блогу :)

    ВідповістиВидалити
  4. Що 3а думки про 3акривання. Ні ні!!!
    3і святами! Христос Народився!

    ВідповістиВидалити
  5. дівчата, дякую за ваші вітання!
    а щодо закриття, то це питання, так чи інакше, вертається)))) не буду ж я все життя блог вести, в якийсь момент перейду до чогось іншого, я думаю... питання тільки в тому, раніше чи пізніше))))) на даний момент відповідь - не зараз, точно. так що живемо))))))

    ВідповістиВидалити
  6. Зі святами тебе, Таню! Нехай вони проходять в злагоді і любові і таким же буде наступний рік! Нехай в ньому буде поменше негативу, роздратувань і неприємних людей :) Нехай збуваються всі творчі і не тільки плани :)
    А із закриттям не поспішай! Я ж тільки-но тебе знайшла! :)) І мені буде дуже бракувати твоїх чудових робіт!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Оленька, взаємно! хоча прогнози на цей рік песимістичні, нехай в нас він буде вдалим!
      і дякую за інтерес до моïх робіт, мені дуже приємно)))

      Видалити