пʼятницю, 22 червня 2012 р.

Wind of changes - сторінка

Хто давно вже читає мій блог, певне пам'ятає, що якось я вирішила робити ону сторінку в рік про себе, документуючи таким чином чим я живу в цей момент і які в мене плани на майбутнє. Щоб пам'ятати про своï емоціі і звіряти, що ж з тих планів збулось, а над чим ще треба попрацювати))) а може з часом якісь мріï чи бажання стануть несуттєвими чи взагалі смішними, хто зна... Як от про плоттер - колись дуже про нього мріяла, коли купила, не могла ним натішитись, а потім, при переïзді, була в мене нагода його продати, то я так і зробила, відклавши одразу ті гроші, щоб купити собі плоттер на новому місці... Але ось вже рік пройшов, не купила поки, і не знаю, чи потрібен він мені взагалі))) це для скрапу кльова штука, звичайно, але не необхідність... і, я бачу, що дівчата, які мають ïх не так вже і часно ïх використовують... несамовитого бажання мати його більше нема))) так от...

Але відійшла я від теми, ось сторінка :

середу, 20 червня 2012 р.

Альбом для хлопчика - обложка

Завершающий этап совместного проэкта с Евгенией и Яной - обложка альбома.
Хотелось чем по-клинистей и попроще...



нарезалась звёздочек своими двумя дыроколами, таак мне нравится)))

я с вами надолго не прощаюсь, вскоре сфотографирую и выложу весь альбом)))

**********
а ещё милый бегемотик из пластилина))) если хотите занять своих деток - вам сюда! французский знать необязательно - всё понятно по фото
hippopotame en pate a modeler
Па!!!



середу, 13 червня 2012 р.

Me and You- сторінка

Привіт, дівчата!

Ось і закінчується термін мого дизайнерства в Штампоманії... Це були чудові місяці скрапу, спілкування з однодумцями і белічі нових зустрічей! Участь в ДК також дозволила побачити скрапо-блого життя з іншого, закулісного боку, що не менш цікаво))) Дякую дівчатам аторам блогу і членам ДК за веселу дружню атмосферу та чудові моменти, проведені разом!
Що стосується мене, то наразі я поки не планую подавати заявки в інші ДК, тому Штампоманія залишається для мене найріднішим челлендж-блогом )))

А на прощання і в рамках індивідуального проекту дизайнерів я зробила сторінку:

понеділок, 4 червня 2012 р.

Альбом для хлопчика - 5й розворот

5й разворот совместного проекта от Жени - при условии использовать минимум 4 разных дизайна бумаги, я сделала минимум в украшениях.
Проект подходит к концу - это последний разворот, будет ещё обложка. я очень рада, что не выпала из строя и все развороты сделала вовремя. но у меня осталось ещё несколько листов бумаги + заготовки для основы, наверное потом добавлю ещё парочку разворотов, надо будет мотивировать себя самостоятельно)))



пʼятницю, 1 червня 2012 р.

Укрощение строптивого - секреты C&S .


Привет,мои дорогие скрап-подружки!

Прежде всего, Добро пожаловать всем новым ПЧёлочкам, я очень рада, что вы решили со мной остаться и надеюсь, что вам понравится!

А дальше большая статья-обзор о Clean&Simple, которую я готовила для Штампомании, приятного просмотра!

DSC01260