суботу, 31 березня 2012 р.

Упаковка для подарунку (бонбоньєрка) - MK


Привіт, дівчата!
Вирішила перенести в блог майстер-клас по бонбоньєрці, який я робила колись для МадамСкрап, може стане комусь в нагоді

Складність: легко
Час виконання: 20хв

Необхідні матеріали:
  • папір 30х30см Nymphéas №4 від Rouge de Garance
  • стрічка 12см
  • декор ( об'ємні наклейки "Весілля" від Pierre Belvedere)
Необхідні інструменти:
  • різак або ножиці
  • фігурний бордюрний дирокол за бажанням
  • кроподайл або звичайний канцелярський дирокол

четвер, 29 березня 2012 р.

Sweet Girl - сторінка

Привіт!

На Штампоманії почалось нове завдання - сторінка за скетчем, і ось моя інтерпретація
скетч цього разу ось такий, для любителів багатошарового скрапу. А якщо вам (як мені) це подобається, але ви ще не наважились спробувати, ловіть момент, зі скетчем це супер легко!


четвер, 22 березня 2012 р.

Miss you - листiвка / carte

Привіт!

Хочу вам показати листівку, яку я робила як запрошений дизайнер за новим скетчем від Зроби Сам(а).

Взагалі-то думала зробити листівку до Великодня, але під око потрапили мені наклейки від Papermania з зображенням цих класнючих совушок, і зробилася ця листівка саме такою, закоханою :-)

Деталей особливо немає, хіба що рухливі оченята від Артеміо, по-моєму, саме вони надають листівці настрою, бо виглядає ця сова такою сумною-пресумною....
Ще хочу з цією листівкою взяти участь в завданні Совиные истории. За умовами завдання треба обов'язково вказати джерело натхнення - мене надихнули саме стікери, які я використала в роботі, ось фото:


четвер, 15 березня 2012 р.

МК - гаманець для фото (кошелёк для фото)

Привіт, любі моï скрап-подружки!

Сьогодні нашвидкоруч показую вам МК, який я робила для Штампоманіі - гаманець для фото.

Не маю багато часу щоб переписати весь текст, тому публікую російською) 


неділю, 11 березня 2012 р.

Весняна феєрія - листівка / carte

Доброго ранку! Смачного сніданку!

А я сьогодні ділюся з вами своїм )))


Весь світ вважає круасани традиційним французьким сніданком, але це правда тільки частково. Toму що більшість французів (чоловіки, до речі, так само, як і жінки) дуже слідкують за своєю зовнішністю, а круасани, як відомо, більше половини складаються з масла! тому, розумієте самі, якщо їх їсти щодня, недовго і самому стати пухленьким круасанчиком)))
Тому в сімейному колі круасанами частіше частують на вихідних, або з гостями, а якщо ви самі їдете вранці до когось, це просто MUST! А от по буднях на сніданок французи частіше смакують хрумкий багет з маслом та варенням (це називається тартін) або бріош (це дуже-дуже м'якенька булка, в нас бріош я бачила лише в Києві ), а це теж ням! Взагалі, Франція - одна з небагатьох країн, де снідають солодким - ідеально для гурманів))) І дуже практично, що сніданок не треба готувати наперед (особисто я не уявляю вже себе о 6год ранку біля сковорідки, де смажиться яєчня чи (ще гірше) картопля!)))

До речі, бонусом до моїх круасанчиків послужила така класна картинка на крафт-пакеті з буланжерії, треба буде десь її прилаштувати)))

Таке невеличке відхилення від теми, бо взагалі-то я прийшла показати вам свою нову листівку, зроблену для Штампоманії. Там почалося нове завдання "Домашнее задание", де в листівці треба використати лист з зошита або його імітацію. В мене, коли я почитала завдання, звісно одразу виникли асоціації зі школою, і з'явилось дві ідеї - обіграти тему "Учись, студент!" з кляксами різними або образ такої собі кокеточки "Книжки в сумці, хлопці на думці" ))) Але, як часто буває, як тільки я сіла за роботу, натхнення повернуло на 180 і на моїй листівці розквітла і зазвучала весняна феєрія.



Материалы: тетрадный листик в клеточку, набор для создания обьемного цветка и фоновая бумага от Laura Ashley, штампы Аrtemio, Rouge de Garance и Côté Scrap, чернила Staz On saddle brown и Versa Craft sand, чернила в спреях - глиммер мист Lemongrass от TA и Smooth Spriz emerald sprinkle, дырокол-тег от Artemio , а также шнур, стразы и машинный шов.
Деталі ближче:

тут добре видно об'єм (до речі, на фотографії ці квіти чомусь нагадали мені капусту))), вживу такого враження не було. але то не страшно, весною вітамінчики потрібні, я молоду капусточку обожнюю. А в Європі зараз модно використовувати овочі в декорі - декоративну капусту навіть вквіткових магазинвх можна купити)

штамп-феєчка в мене вже 2 роки, а використала вперше... і дарма, тепер буду використовувати частіше :-)
мателикі прикрашені стразинками, дуже мені сподобався такий ефект ще на цій листівці
До речі, вже вдруге дівчата обирають саме мою листівку для іллюстрації завдання на боковій панелі, мені дуже приємно))) Лєна, Свєта, дякую!

Всім гарної неділі!
Таня