вівторок, 13 листопада 2012 р.

СП - Етап 2. Гірлянда.


Привіт, дівчата!

Сьогодні наступна порція натхнення - для другого етапу нашого проекту новорічного декору, і робитимемо ми тепер гірлянду!


Гірлянда може бути не лише паперова, а будь з чого - в залежності від ваших смаків і вмінь (підморгую Олі) :-)))) До неï тільки дві вимоги - це має бути саме гірлянда (тобто різні елементи підвішені на шнур) і, звичайно, новорічна тематика ☺
ось кілька фото для зразку:


Decorated Holiday Mantel Created by Katrina Giles

Holiday Mantel with Ball Banner by Katrina Giles


звідси


звідси

Christmas garland
звідси

Christmas garland
звідси


звідси

IMG_6290-2
звiдси


Надалі такі пости-натхнення-завдання я публікуватиму щотижня, таким чином в 20х числах грудня всі повинні закінчити. Я вважаю це доречним, бо, навіть якщо свята у вас починаються з Нового року, в останній тиждень точно буде повно інших передноворічних клопотів і буде не до декору))))
В дівчат-учасниць попрошу публікувати окремий пост на кожен елемент і вносити його в лінки в кінці відповідного посту-завдання. Свій час ви розраховуєте-організовуєте самостійно, як це було зазначено раніше, та до суботи 22 грудня всі пости мають бути опубліковані. На фінальне загальне фото святкового декору я чекатиму до 10 січня, щоб до 15 січня опублікувати результати наших старань))))

Ну і трошки про мою власну організацію))))
Я дуже рада, що почала цей проект, бо зараз прилавки магазинів просто ломляться від різноманітного декору, і все таке гарне-прегарне, що, якби не це, я б точно накупила всього готового)))))) Інша демотивуюча обставина - ми на 90% не будемо на свята вдома)))) але декор все ж роблю, як не на цей рік, то на наступний згодиться)))) на всяк випадок не писатиму на гірлянді 2013))))

Я збираюся робити свій декор в фіолетово-золотій кольоровій гаммі (відповідно до декору дому) і трохи збита з пантелику тим, що в магазинах нема багато такого кольору, все в традиційних червоно-золотому або синьо-срібному + білий кольорах, ааа... я хотіла накупити фіолетових куль і дощику, сподіваюсь, в останню хвилину не доведеться міняти палітру або декорувати кулі самій (хоч це і цікаво, але я не планувала робити таке в великій кількості)))).

Ще щось хотіла написати, та вже не пам'ятаю... Десь підчепила противну застуду, голова зовсім не "своя"(((( нагадаю-допишу))))
А поки що - океан натхнення вам і до зустрічей!!!


17 коментарів:

  1. Дуже гарне все)))ех, свята на носі)))красиву ти палітру придумала.уявила.
    Не хворій!Творчого натхнення тобі;)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Ліда! так, палітра гарна, але незвична... подивимся, що з того вийде))))
      не хворіти - постараюсь, але то таке, зимове(((

      Видалити
  2. Дякую за натхнення :)
    Я саме доробляю календар і вже руки чухаються братись до гірлянди :)))
    Швидкого одужання :)

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт. А лінки ти додасиш чи як? Адвент ми вже з доцею потихеньку клепаємо :) Він буде зовсім простенький і дитячий, але НАШ :))) Думаю над наповненням... Гірлянда - треба подумати, з чого її сотворити... Дякую за нове завдання, всім багато натхнення і не лінуватися! :) (Як я часом...тссс)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. привіт, Олю!
      лінки я вже додала в адвент-пост, але не знаю, як зробити, щоб вони автоматично закривались, то поки шукаю іншу систему, сюди не ставлю, додам скоро (коли соплі пройдуть і я стану продуктивнішою)))))
      о, ти з малою робиш адвент! а я, навпаки, в ничку від неï, щоб був сюрприз)))) і через це трохи припізнююсь, бо були в нас канікули і мала весь час вдома)))) та нічого, наздожену! а за ліньки - то дуже доречно, з ким не буває, хі-хі))))

      Видалити
    2. Ну, я проговорилась про це, тому мене поставили до стінки - признавайся, мама, що то за адвент і давай робити разом... Зараз переважно виходить, що вона сама вирізає і клеїть номерки на коверти :) Хай розважається... Моя задача буде підвісити то все кудись і наповнити чимось цікавим... Так що в нас не стільки майстерних технік і різноманіття матеріалів у виготовленні, скільки сама ідея сюрпризів і чогось нового. :)

      Видалити
    3. по-моєму, саме це і є головним! а техніки і все інше - другорядне, залишимо це для інновацій і маркетингу компаній-виробників))))) для нас важливо отримати задоволення від процесу і палаючі дитячі оченята!

      Видалити
    4. Ну що, писати пост про наш креатив? :)))

      Видалити
  4. ох як гарно)) я вже також доробляю календар) весь декор планую робити в пастельних тонах)))) Всім успіху та багато-багато натхнення!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мар'яна, це чудово!!! впевнена, в тебе буде дуже гарно!!!! і вже не терпиться глянути хоч одним очком))))

      Видалити
  5. ооооооо!!! я так бачу що я тільки на декор повинна виділити окремий чемодан )))
    дякую за натхнення ;) вже готуюсь )))
    а тобі здоров"я міцного-міцного!!! ВИДУЖУЙ!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :-))))то паперове, неважке)))) і повний чемодан радості)))))

      Видалити
  6. Дякую, надхнення прибавилось!Я не встигаю , проте обов"язково все зроблю!Вже ідеї у голові кружляють.

    ВідповістиВидалити
  7. Танічка, щось я не бачу Mister Linky's . Тому пишу тут. Цей етап я зробила )))
    http://jylietka.blogspot.com/2012/12/home-deco-2.html

    ВідповістиВидалити
  8. А вот и моя гирлянда.http://httpblogsmkruusers4231536.blogspot.com/2012/12/blog-post_5361.html#comment-form Продолжаю трудиться дальше

    ВідповістиВидалити
  9. дівчата, дякую за ваші чудові роботи!!!!
    ви можете додати роботи в Mr Linky, якщо хочете))) для цього треба клікнути на картинку і тоді відкриється форма для додавання. але це не обов'язково, ваша участь вже зарахована! просто так легше заходити до вас в блоги)))

    ВідповістиВидалити