середу, 28 грудня 2011 р.

Майстерня Діда Мороза

Привіт вам!!!!!
Знаю, знаю, я вже попрощалась з вами до наступного року, але невтерплячки мені показати вам своï витвори, тому показую все таки зараз, бо зараз це все-таки актуальніше, ніж після НР!

Теги, які я робила на подарунки.
 бо, так як діток і подарунків багато, підписувати ïх ОБОВ'ЯЗКОВО!
Тож я вирішила не просто черкнути імя маркером на папері, а зробити щось гарненьке)))
Так як я точно знала, що малих не теги цікавитимуть, а те, що всередині подарунку (і не помилилась, бо всі теги закінчили своє коротке існування в каміні разом з обгортковим папером), вирішила не використовувати жодних розхідних матеріалів, які б шкода було викинути, а лише штампи.
вибрала милі новорічні персонажі від Артеміо (ви вже ïх бачили в цій новорічній листівці); фонові сніжинки від артеміо і інкадінкадо та напис "Joyeux Noël" однаковий на всіх тегах, щоб зберегти єдність.
Всі штампи розмальовувала гліммер містами за допомогою маркера з резервуаром дла води (як я це роблю, показувала тут), шапки і рукавички прикрашала штучним снігом
кольори підбирала під подарунковий папір, він в мене був для хлопців на синьому фоні, а для дівчат на золотому, тому теги теж поділились на "дівчачі" і "хлопчачі", підписувала відповідно срібною і золотою гелевими ручками від руки (що трохи зіпсувало картину), бо жоден з моïх штампів-алфавітів на маленькі теги не поміщався 

щось я розписалась, бачу))) ось вони, спочатку для хлопчиків, потім для дівчаток

вівторок, 27 грудня 2011 р.

пʼятницю, 9 грудня 2011 р.

Розіграш цукерки

привіт усім!


сьогодні нашвидко показую вам розіграш цукерки.
Не вибачаюсь, що з запізненням, тому що я про це попередила.

вівторок, 6 грудня 2011 р.

Св. Миколай!

Доброго дня усім!

Сьогодні за католицьким календарем - день св. Миколая. В святкуєте таке свято? Особисто я в дитинстві мало про нього чула, в нас "зіркою" був Дід Мороз, як виявляється, вигаданий радянською пропагандою персонаж, щоб замінити релігійного Миколая і мати "свого" Санта Клауса... А тепер Миколай повертається до наших діток знову, до кого з подаруночком під подушку, а до кого з різочкою, але у нас це буде 19 грудня, треба ще трошки терпіння.
В Європі св. Миколай також не всюди знаний, в Франції він приходить до діток тільки в Лотарингїї та Ельзасі. Приходить не один, а з дядьком-лупцювальником, якщо малеча була чемна - отримує солодощі від Миколая, якщо ж ні - палицею від лупцювальника (як і у нас). До Миколая тут проходить щось на зразок карнавалу - святкова процесія з історичними і святковими персонажами, танцями і музикою проходить містом і під час цієї процесії усі персонажі роздаюсть дітям цукерки. Ось на такому святі були ми в неділю, покажу вам кілька фото... Правда, я роззява   не перевірила батарею на фотоапараті, далі ви здогадуєтесь... Я нафоткала багато фігні, яку можна зняти кожного дня святкових декорацій міста, а коди дійшла черга до Миколая в процесії, мій фотик благополучно розрядився... Особливо шкода було, коли Миколай спустився до діток, питав в них, чи чемні, роздавав цукерки і фотографувався з малими, таку фотку в грудневий альбом пропустила, ех... Зате заспокоїла себе духмяним гарячим вином - першим в цьому сезоні.
Ладно, далі фото (під дощем, який не покидає нас вже тиждень, але святковому настрою ніяк не шкодить)