понеділок, 31 січня 2011 р.

Листівки

Привіт!

Сьогодні кілька листівок, з них моя лише перша - я зробила її в Франції, в подяку за ту, яку я отримала в посилці з новою коллекцією Garden Party від Les Papiers de Pandore.

В мене на канікулах ніяких скрап-матеріалів не було, тільки ця сама нова коллекція та ще акрилові штампи-алфавіт, які мені потрапили на очі в одному стоковому магазинчику (замість акрилового блоку використала коробку від СD), тому листівка супер проста. Вийшло влучно,  бо,  як я помітила, листівки, що робляться для офіційних інтересів, а тим більше для незнайомих людей, часто стримані та лаконічні)

а ось власне і та, яку отримала від них я

і ще одна, яку я вже давно хотіла показати - листівка від Ксюші за новорічним обміном, ну дуже класна, судіть самі:

Ксюшенька, дякую!

понеділок, 17 січня 2011 р.

Просто так :-))

Привт!
так от, люди ïдуть в Францiю за романтикою i шиком-бриком, а ми насолоджуемся радостями ферми :-) зимою тут i не пахне :-)
мала на 7 небi, а мама мрiє про магазини, там якраз зараз період знижок :-))
скоро додому, ввіллюсь в звичний ритм і повернусь до вас з скрапом, вже заскучила за своїми бумажками!
а поки я ще на канiкулах, ви можете скористатись знижками в магазинi, ловiть момент!
скрап-цьомчик до скорого!
P.S.ще забула написати, що щасливиця, яка виграла мою цукерку, так i не вiдгукнулась, раз так, значить блог не читає, ну, або призу не хоче, тож я вирішила переграти її. цього разу пощастило номеру 4 :
Вітаю чекаю адресу на tania_bublias собака yahoo.fr
poka!

вівторок, 11 січня 2011 р.

Упаковка для подарунку


Привiт усiм!
Я знову пропала трохи, цього разу вже не через роботу, а навпаки - зараз в мене канiкули!Ми поïхали на 2 тижнi до бабусi з дiдусем, цього разу без скрапу, я, правда, довго вагалася, але в результатi вiдпочиваю вiд усього буденного i дуже цим задоволена!
Зовсiм без скрапу, правда, не обходиться - вчора мене свекруха завезла в магазин, типу наших стокових, який тут недавно вiдкрився (це тут далеко не таке часте явище, як у нас), i, хоч магазин зовсiм не скраповий, там я знайшла деякi скрапштучки за дуже приємною ціною - наприклад, акрuлові штампи-алфавіт по 1,99 (не встояла забрала з собою - такий там був тільки один, а свекруха сказала, що скрапості там бувають нечасто), ще були дироколи від Dovecraft за такою ж цiною - не брала, бо всi на новорiчну тему, а такого добра в мене хватає, гірше, я ним цього року навіть ні разу не скористалась!, а ще були прикольні дерев'янi буковки в формi чоловiчкiв, теж купила, шкода тiльки, що вiсх, а зокрема букви "а", не було (а може вже розiбрали...). Постараюсь до вiд'ïзду ще раз сюди заглянути, може ще чогось цiкавенького завезуть :-)
Покупок свох не сфотографувала, зате покажу вам сьогоднi подарунок для Настi до народження малюка - зробила вже давно, а от вiддала перед самим вiд'ïздом, тому вам показую тiльки зараз

за задумом це коробка для зберiгання першuх дитячих "спогадiв" - бiрочки з пологового будинку, пупчика, пасма волосся т.д. , а поки що в нiй cховався подарунок - гарнюнiй (обожную малюсинькi дитячi речi :-) лiтнй костюмчик.

коробку робила за зразком коробки вiд торту "шахтарського" - сподобалась менi така шестикутна форма
обклеïла папером Imaginarium №2 вiд Fanfreluches Design
прикрасила за допомогою квiтiв, об'ємних наклеєк від Pierre Belvedere  , рамочки Tattered Angels, букви всерединi - штампи вiд Papermania.
Дуже намучилась з набиранням тексту через транслiт - незвично, так що буду закiнчувати :-)
Веселого Старого Нового року усiм, хто святкує!
До зустрічі!

неділю, 2 січня 2011 р.

З НОВИМ 2011 РОКОМ!

З Новим Роком! З Новим Щастям! Радості, посмішок, дитячого щебету і солодких поцілунків, хай вам щастить у всьому, кому в навчанні, кому в роботі і усім особистому житті! Ну і звичайно, багато скрапу, натхнення в усіх починаннях і часу на реалізацію усіх творчих задумів!
Кінець 2010 року видався особисто для мене важким - в тому плані, що я забагато запланувала і ну нічого не встигала, це були божевільні дні, і я рада, що ми вже в 2011 і через якихось два дня у мене вже канікули, ааа, як я їх чекаю! :-)
Через цю загруженість на роботі і з святами на скрап часу зовсім не зосталось, хочу вибачитись перед Ксюшею, до якої записалась на обмін листівками, і так і не встигла зробити листівку спеціально для неї і в останній момент вислала одну з раніше зроблених (твою листівку я, до речі вчора отримала, покажу в одному з наступних постів) - краса неймовірна, мене ще більше совість замучила :-)) і перед Таньою, якій я дуже хотіла відправити обмінний ПІФ до кінця року - і, як ви вже зрозуміли, не відправила :-( дівчата, я обов'язково надолужу все в наступному році, чесно-чесно! :-)
От так от, всі в кінці року підраховують зроблені роботи, а я борги :-)
Проте я не зовсім закинула скрап в ці дні - донечці на день народження в садочок зробила тортик. Правда, робила я його не зовсім сама, тут і чоловік долучився до роботи, і дідусь з бабусею, за що їм дуже дякую!

діткам тортик сподобався, а ще більше цукерки всередині, цілий вечір кожен носився зі своїм шматочком :-)


Ну і наостанок усім - хто взяв участь в моїй цукерці - дякую! Вибачте, що розіраш запізнився на тиждень, в обіцяний день в нас було занадто багато народу і вражень від святкування, щоб цим займатись :-)
Чесно скажу, часу на перевірку ваших коментарів у мене не було, вірю вам на слово, що усі умови були виконані, тому кожен коментар взяв участь в розіграші,
Отож

Вітаю Альону, хоч її блог більше присвячений миловарінню, а не скрапбукінгу, думаю, подарунок згодиться :-)
Пиши мені на tania_bublias собачка yahoo.fr
Ще раз вітаю усіх з Новим Роком і з наступаючим Різдвом, до нових зусрічей в 2011 році!