понеділок, 31 січня 2011 р.

Листівки

Привіт!

Сьогодні кілька листівок, з них моя лише перша - я зробила її в Франції, в подяку за ту, яку я отримала в посилці з новою коллекцією Garden Party від Les Papiers de Pandore.

В мене на канікулах ніяких скрап-матеріалів не було, тільки ця сама нова коллекція та ще акрилові штампи-алфавіт, які мені потрапили на очі в одному стоковому магазинчику (замість акрилового блоку використала коробку від СD), тому листівка супер проста. Вийшло влучно,  бо,  як я помітила, листівки, що робляться для офіційних інтересів, а тим більше для незнайомих людей, часто стримані та лаконічні)

а ось власне і та, яку отримала від них я

і ще одна, яку я вже давно хотіла показати - листівка від Ксюші за новорічним обміном, ну дуже класна, судіть самі:

Ксюшенька, дякую!

7 коментарів:

  1. Танюш, я дуже рада, що моя листівка так тобі сподобалась. :) Сама часто планую зробити лаконічну, але не виходить. До речі, також використовую коробки від CD та DVD, коли штампи великі, тому що акрилові блоки частенько малуваті.

    ВідповістиВидалити
  2. Настюша, а кто не любит? Єто же так приятно!
    Ксюша, а в мене не виходить з масою елементів, кожному своє! а найбільший акриловий блок в мене 10х15см, на мої штампи вистачає, тому коробки використовувала перший раз, і, думаю, часто так робити не буду, на блоках все ж зручніше! особливо коли на них сантиметрова розмітка є, для тексту це дуже практично.

    ВідповістиВидалити
  3. Привітик!!!!!!!! Кльова листівочка і подаровані суперові!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. дякую, що заходите і пишете :-)

    ВідповістиВидалити
  5. Красивые работы! И свои, и подарки ))

    ВідповістиВидалити