вівторок, 11 січня 2011 р.

Упаковка для подарунку


Привiт усiм!
Я знову пропала трохи, цього разу вже не через роботу, а навпаки - зараз в мене канiкули!Ми поïхали на 2 тижнi до бабусi з дiдусем, цього разу без скрапу, я, правда, довго вагалася, але в результатi вiдпочиваю вiд усього буденного i дуже цим задоволена!
Зовсiм без скрапу, правда, не обходиться - вчора мене свекруха завезла в магазин, типу наших стокових, який тут недавно вiдкрився (це тут далеко не таке часте явище, як у нас), i, хоч магазин зовсiм не скраповий, там я знайшла деякi скрапштучки за дуже приємною ціною - наприклад, акрuлові штампи-алфавіт по 1,99 (не встояла забрала з собою - такий там був тільки один, а свекруха сказала, що скрапості там бувають нечасто), ще були дироколи від Dovecraft за такою ж цiною - не брала, бо всi на новорiчну тему, а такого добра в мене хватає, гірше, я ним цього року навіть ні разу не скористалась!, а ще були прикольні дерев'янi буковки в формi чоловiчкiв, теж купила, шкода тiльки, що вiсх, а зокрема букви "а", не було (а може вже розiбрали...). Постараюсь до вiд'ïзду ще раз сюди заглянути, може ще чогось цiкавенького завезуть :-)
Покупок свох не сфотографувала, зате покажу вам сьогоднi подарунок для Настi до народження малюка - зробила вже давно, а от вiддала перед самим вiд'ïздом, тому вам показую тiльки зараз

за задумом це коробка для зберiгання першuх дитячих "спогадiв" - бiрочки з пологового будинку, пупчика, пасма волосся т.д. , а поки що в нiй cховався подарунок - гарнюнiй (обожную малюсинькi дитячi речi :-) лiтнй костюмчик.

коробку робила за зразком коробки вiд торту "шахтарського" - сподобалась менi така шестикутна форма
обклеïла папером Imaginarium №2 вiд Fanfreluches Design
прикрасила за допомогою квiтiв, об'ємних наклеєк від Pierre Belvedere  , рамочки Tattered Angels, букви всерединi - штампи вiд Papermania.
Дуже намучилась з набиранням тексту через транслiт - незвично, так що буду закiнчувати :-)
Веселого Старого Нового року усiм, хто святкує!
До зустрічі!

11 коментарів:

  1. ой, какая классная коробочка! я как раз подумываю над созданием коробочки для таких же целей :) очень милая бумажка и форма очень интересная!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже ніжна і гарна коробдочка. От би детальніше взнати як її робити, може якийсь МК, або хочаб лінк?)))

    ВідповістиВидалити
  3. гарна коробочка!!!
    ніжні кольори

    ВідповістиВидалити
  4. дякую за коментарi!
    Соломiя, нема нiякого лiнкa,я просто намалювала шестикутник, потiм вiд кожноï сторони "хвостики", щоб можна було зробити сторони коробки. Можу спробувати намалюватu габарит, але я не сильна в рiзних графiчних програмах :-(

    ВідповістиВидалити
  5. дякую, я просто зараз саме вчусь коробочки робити, думала є лінки на МК. дякую буду пробувати

    ВідповістиВидалити
  6. Коробочка супер! тортик напомнила из детства! А в магазинчик, то сходи!Может еще чего-нибудь найдешь!

    ВідповістиВидалити
  7. Красивая и уютная коробочка!

    ВідповістиВидалити
  8. djakuju!
    Nastusha, ja ochen' rada, chto ponravilos ne tolko tebe, no i pape i ostalnym chlenam semejstva!
    Alisa, delo v tom, chto v magasin ne idti, a polchasa na avtomobile nado, a ja tut bez koles, nado chtob kto-to otvez, tak chto posmotrim :-)

    ВідповістиВидалити
  9. Классная коробочка.так аккуратно.

    ВідповістиВидалити
  10. яка мила коробочка!!!! дуже цікава ідея з лампою і бутилочкою!

    ВідповістиВидалити
  11. Очень нежная коробочка получилась. И форма необычная.

    ВідповістиВидалити