пʼятницю, 26 березня 2010 р.

Великодня листівка

Листівка до Пасхи, папір CosmoCricket Honey Pie , травичка з рафії. 3адоволення від виготовлення листівок для мене в тому, що вони робляться швиденько і одразу видно рзультат роботи :-))

Petite carte pour Pâques  avec papier CosmoCricket Honey Pie et raphia en guise d'herbe

середу, 24 березня 2010 р.

кругла сторінка

Ця сторінка трохи "не погоді", зима ж нарешті скінчилась :-)) просто потрапив мені на очі скетч круглої сторінки тут, і ,так як я ніколи такої не робила, вирішила спробувати. a єдиний круглий папір, що в мене був, рідв"яної тематики. до речі, це моя перша сторінка по скетчу також, дотримувалась його як могла, ну і свого трошки внесла ))

Cette page est faite pour le concours de la Compagnie des Elfes. C'est la première fois que je participe à un concours français, ma première page ronde aussi, alors peut-être que la chance du débutant sera à mes côtés :-)

le thème de Noël n'est pas tout à fait actuel mais le seul papier rond que j'avais allait bien avec ce sujet, donc voilà

je me suis un peu plantée avec l'année :) par le fait en Ukraine on faite Noël le 6 janvier et tout naturellement j'ai mis l'année en cours,alors que la photo a été prise à Noël en Fance et donc en 2009 ))

і кілька фото ближче:

qqs photos de plus près:

гарячий ембосинг на фоновому папері і подарунках

l'embossage à chaud sur le papier de fond et sur les petits cadeaux

sur le tag l'âge des enfants; tampon est fait avec l'encre marron et sur la photo avec de la peinture acrylique blanche

на тезі вік дітей; штамп коричневим чорнилом, а на фотогафії білою акриловою фарбою

ну як вам?

alors, comment vous la trouvez?

суботу, 20 березня 2010 р.

Листівка для маленької дівчинки

Ура, до нас нарешті прийшла весна. так швидко та несподівано: на землі ще сніг лежить, а повітря прогрілось до 20C, я такого ще не бачила. аж захотілось закинути зимову сторінку, яку якраз закінчую, і взятись за щось весняне-великоднє... може завтра :-) а поки що листівка до народження маленької дівчинки, зроблена раніше, але не хотілось її показувати, поки до адресата не дійшла.

Цю листівку робила надихнувшись частково МК Freetany, використала тільки частину про рухомий елемент і замінила клеєві круги на квадратики, бо мені треба було щоб візочок їздив взад-вперед,  а не крутився. Всередині ця листівка, як і всі  інші, прикрашена штампінгом, тільки я постійно забуваю його сфотографувати :-((

A ще я отримала нагороду від TatiankaArt і передаю її наступним скрап-леді.

блоги одних я читаю давно,а інші  відкрила для себе зовсім недавно, але усіма зачитуюсь і захоплююсь!

Tanka

Scrap by Quest

Marfutka

kliri

Pol`ka4ka

Dol4i

Annet

Hrustiashka-Кучеряшка

freetany

romantic

і маленьке питанячко до усіх, хто дочитав до цього :-)  я недавно хотіла написати вам рецептик, але задумалась на тим, чи варто мішати дві теми в одному блозі... отож: чи вас цікавлять рецепти час від часу, а чи  ви розчаровані, коли заходите подивитись на скрап, а тут кухня? наперед дякую за ваші відповіді!

Весняного вам настрою!

четвер, 4 березня 2010 р.

Трішки про мене

Я тут напросилась на питаннячка від Hrustiashka-Кучеряшки , цікаво повідповідати, навіть для себе. якщо і вам цікаво, читайте далі!

1. Яка твоя улюблена страва? І за що ти цю страву любиш?

думала я думала  і не придумала :-)) просто не можу обмежитись якоюсь одною стравою, я люблю, щоб "в тему (тобто в сезон) и к месту (тобто страву треба їсти там, де її готують найкраще)". отож, суниці влітку, мандарини взимку. кожен раз, коли їду в Фанцію, круассани на сніданок, а коли їду до мами, люблю голубчики і шубу. колись куштувала кускус приготований в домашніх умовах марокканською жінкою, це ж мрія, не від"їстись, як-то кажуть, не те що в наших ресторанах...

а от що я люблю при любій погоді і в будь-якому місці (таки придумала!), то це шоколад, от усе шоколане і можна віднести до мого улюбеного, точно :-) тільки це вже не страва, а десерт, мням!

2. Твоя улюблена казка в дитинстві і чому саме вона?

не пам"ятаю улюбленої, я їх читала повно і запоєм, а от що я дуже любила, це просити маму перед сном "розкажи, як ти була маленька". цікаво, що тепер дочка просить те саме, тільки "про папу":-)) (і чого б то в нього самого не спитати, бо мама ж з ним познайомилась, коли він вже дорослим був, хі-хі), то видумую, як можу :-))  

3. Які 5 слів якнайкраще тебе характеризують7

це найскладніше запитання...

пишу перше, що спало на думку, кажуть,це найправдивіше, і що коли ми починаємо замислюватись, то дуримо самі себе :-)

любляча, врівноважена ( на думку спало французьке слово "posée", це не пeредає повного значення слова, але наразі не можу знайти відповідника в укр. мові, хто знає фр, допомагайте!), прямолінійна, лінива (скільки б уього я зробила, якби не ці лінощі, а так постійно борюь із собою!), домашня ( в тому плані, що люблю створювати домашній затишок, готувати, дизайн придумувати, гостей приймати...)

4. Що привело тебе до захоплення скрапом?

однозначно, народження донечки

5. Що в житті приносить тобі найбільше задоволення?

думаєте скрап? ні!

спілкування з донечкою, подорожі і сонячна погода, а найкраще 3в1! 

Так от... Якщо вам теж хочеться порції питаннячок, пишіть!

Ну і наостанок запрошую усіх на солодке до Наталі до 31 березня

вівторок, 2 березня 2010 р.

Princesse

На этот раз мое цветочное весеннее настроение совпадает с цветочным заданием Lovely Momets, так что решено, участвую! вот моя страничка:

фотографии сделаны еще прошлой зимой, они меня сразу вдохновили, я их распечатала, даже расположение придумала, но на этом дело застряло... до прошлых выходных. ну и хорошо, потому что все использованные материалы появились у меня недавно (за бусинки спасибо Насте), так что такая страничка раньше бы не получилась.

Ну и поближе, чтобы лучше видеть цветочки на бумаге и салфеточке

 Единственное, что мне не нравится, это заголовок, может потом поменяю на белый и побольше, но пока ничего подходящего  меня нет. бумага очень красивая, с глиттером и лаковыми вставками, жалко, на фото не видно. под центральной фотографией бумага из шелковых ниток, тоже плохо видно. в целом, страничка мне очень нравится. а вам как?