пʼятницю, 9 квітня 2010 р.

Виставка Version Scrap в Парижі

Привіт усім! Пощастило мені потрапити на щорічну скрапову виставку - продаж (тут це називається "салон") в Парижі. Вражень море, повернулась я додому як вичавлений лимон, тому ставлю кілька фото, розповім коротко. При виході з метро на усіх бажаючих відвідати салон чекав такий симпатичний паровозик, який відвіз нас до самого входу в величезний виставочний зал в ньому було повно дамочок різного віку. як ви здогадуєтесь, чоловіків на виставці було небагато, та все ж були :-)) салон починається о 9 год, тут ледь по 9ій, і вже дві довжелезні черги (я фотографую з другої) народу було море, це мені нагадало наші базари, бо не пройти, але все дуже організовано -- так як стенди не дуже великі- це ж виставка, а не магазин- черга стояла для того, щоб зайти на територію стенду і вибрати товар, і потім пройшовши "ланцюжком " через всі товари, ця ж черга проходила через касу. ну, ви здогадуєтесь, що вийти з пустими руками дуже важко, очі розбігаються і всього хочеться і всього треба :-)) особисто я стільки скрап-матеріалів в одному місці ще ніколи не бачила, безліч інструментів потримала в руках і спробувала, хочу накупити всіх машинок! сфотографувати добре не вийшло, бо всюди багато голів в кадрі, але все ж трохи видно.до того ж я була ністільки захоплена, що часто про фотоапарат просто забувала! біля стендів проводились міні МК - маkе аnd tаке- на них було багато бажаючих, треба було або задовго записуватись або довго чекати, але мені вийшло потрапити на деякі з них,а що там зробила покажу пізніше для діток теж були заняття ця симпатична американка розповідає і показує як робити прикраси з металу. принцип мені сподобався, купила кілька інструментів, спробую і собі :-)) ще відкрила для себе новий матеріал -- по французьки він називається "божевільний пластик" це пластик який під впливом нагрівання зменшується в розмірах і набирає об"єму, на ньому можна використовувати всі види штампів і вирізати різні форми, в результаті виходить щось на зразок чипборду. мені дуже сподобалось, купила собі, спробую, тільки на фото нема :-( це вже готові вироби з прикрасами з металу далі кілька фото стандів, багато з них буди стильні і дизайнові тут такі кошики, як я робила і показувала в попередньому пості зразок декору дитячої кімнати тут в дзеркалі можна побачити мене в процесі фотографування :-)) ідеї до весілля:оформлення стола в Франції на весіллях гості рідко сидять за одним столом, зазвичай це невеликі круглі столики на 6-10 чол і наперед заплановано хто де сидить. біля кожної тарілки стоїть карточка з іменем (на попередній фото), а при вході зал загальний план з усіма столами та іменами, щоб гостям було легко знайти своє місце. це ідея для оформлення такого плану, тут тожна квітка представляє стіл, а на пелюстках написані імена гостей. і меню в такому ж стилі. книга для побажань приклад робочого місця, якби у мене завжди було так чистенько і гарненько, чого б я ще хотіла? :-))

на цьому стенді висить повно альбомчиків для ідей цей стенд у вінтажному стилі

папір складений по кольорових гаммах. взагалі-то його було так багато на усіх стендах, що не просто очі розбігались, а в певний момент я просто втомилась роздивлятись і вибирати з салону всі дамочки виходили з повними торбами ( які нам передбачливі організатори видавали при вході в салон)і, втомлені, мов горобчики сидячи на бордюрах чекають паровозика я теж втомлена, іду спати, а завтра вам покажу що зробила на виставці і, можливо, поставлю кілька фото Парижу по дорозі в салон

10 коментарів:

  1. класно)а скільки всього багато))
    буду чекати наступних постів))

    ВідповістиВидалити
  2. Таня, дякую, що поділилась :)
    в мене там би був розрив серця, якщо після цієї статті в мене вже стрес :)

    ВідповістиВидалити
  3. Ну і пощастило ж Вам, Таня. Просто суперві вріження у мене вже після читання посту. Я уявляю як було на самій виставці!!!! Чекаю продовження.

    ВідповістиВидалити
  4. Таня, ты сразу две мои мечты осуществила!И в Париже побывала , и на выставке! Завидуююю!Кстати, Яна организовывает скрап-поездку в Карпаты, ты не собираешься?

    ВідповістиВидалити
  5. da, devchenki, bylo zdorovo, ja teper' uzhe zhaleju, chto malo nakupila vsego, takaja vozmozhnost' byla!

    Natasha, mne ochen xotelos' by poexat' no podumaju ob etom kogda budu doma, a to eche ne vernulas, uzhe sobiraus opiat' uezzhat':-))

    ВідповістиВидалити
  6. Круто!!! Очень понравились эти фото! Хотелось бы посмотреть на всю красоту вживую.

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже цікаво було почитати пост - хотілося б побільше фото самих товарів - скрап-паперу. дирокольчиків і т.д. Чи там не дозволяли фоткати?
    А ще дуже цікавить різниця цін на всі матеріали у них і у нас? Чи набагато у нас дорожче?

    ВідповістиВидалити
  8. Freetany, fotkaty po ideï mozhna bulo, tilky pered samymy tovaramy bulo stilky narodu, cho nichogo ne vydno, i tak jak stojala cherga tilky chob zajty v ztend, to vzhe koly ja opynialas' vseredyni, meni bulo ne do fotoaparatu, treba bulo vybyraty, bo zh pozadu ludy chekaly :-))

    chodo tsin, to pryblyzno taki zh jak u nas, dejaki vydy paperu u nas mozhna navit' deshevshe kupyty, a ot instrumenty nabagato deshevshi tam, do prykladu, Cuttlebug tam koshtuje des' 100€, na vystavtsi jogo prodavaly po 80€, rozijshlas' mashynka jak gariachi bulochky, meni ne vystachylo :-)) Bind-it-all koshtuvav 55-60€, v nas nabagato dorozhche, fen dlia embossingu za 15€ mozhna bulo kupyty...

    pro teg napyshy, koly dodomu pryïdu, bo zamuchyv mene tsej translit :-))

    ВідповістиВидалити
  9. Боже какое счастье...вот что для скрапушек ещё нужно..

    ВідповістиВидалити