четвер, 10 вересня 2015 р.

Project life - gorges de l'Ardèche

Привіт!

Я обіцяла надовго не пропадати і ось я вже тут!
З новим розворотом в мій прожект лайф, свіжесеньким, за останні вихідні ( нагадаю, що я роблю альбом по подіях в хронологічному порядку, але не привязyючить до нумерації тижнів). А подій останнім часом дуже багато - в мене цілий розворот про школу, цілий розворот про нового жителя нашого дому під іменем Мурчик, наступних вихідних ми проводимо в нашому місті український ярмарок - це також обіцяє багато фото і спогадів, як тут вкластись в один тиждень!

Але повернемось до цього  розвороту - він про мої корпоративні вихідні з колегами на кайаках! (фото знову загрузились нечіткі, не знаю, як з тим боротись... в мене на блогері постійно вискакує якась помилка, може це якось повязано, але в мене не вистачає мотивації шукати проблему чи заводити блог на новому ресурсі...) Я рідко коли фотографую цілий розворот, щоб вам показати, а тут навпаки, забула сфотографувати сторінки окремо! але так нетерпілося показати, що я вже не бралася за телефон знову...

Не люблю, коли на фото затушовані обличчя. але тут в мене не рідні, а коллеги. в Франції з правами на особисте життя і фото строго, так що я все таки вирішила їх замилити, хоч і фото не крупні, і так було не дуже добре видно)))

Трошки розкажу  вам про вихідні, бо туристичну Францію всі знають, але найвидатніші місця: ну там Париж, Лазурний берег, замки Луари, Альпи, Бордо, Марсель.... що ви ще знаєте? а насправді в Франції чудових місць знааачно більше, зовсім невідомих для нашої публіки.... Одним з таких є ущелини річки Ардеш, в центрі Франції, надзвичайні скелясті краєвиди (які трохи мені нагадують мої рідні Подільські Товтри, але набагато вражаючі). Вони майже недоступні пішки чи на велосипедах, найкраще їх споглядати з річки - ми для себе вибрали 24-км-ровий спуск на кайаках! Плисти серед височенних скель і з багатьма швидкими переходами (це як маленікі водопади, де гребти не треба, вода сама несе, а треба лиш керувати кайаком, щоб не перекинутись) - це вражаюче. було класно! але найприємнішим моментом було, напевне, прибуття до фінішу - втомлені, мокрісінькі до нитки, але щасливі!


Дуже вдало мені тут підійшло завдання від Бумаги-Мараки хештеги: хоч я ніколи їх не використовую в соц мережах, ні в роботах, але тут вийшло доречно!





Детальніше ви можете почитати журналінг, в мене нема секретів (тільки мало місця, щоб детально все описати!), тут добавлю лише кілька фото пейзажів, на які теж не стало місця в альбомі ( це так важко - вибрати щось одне! в мене переважили фото з людьми))))


Наступного дня перед від'їздом відвідали середньовічне селище, з високими камінними будинками і вузесенькими вуличками. Тут дуже гарно, але не знаю, як у жителів не виникає клаустрофобії, особливо взимку, коли мало світла) Все-таки я рада жити в нашому столітті і бувати в таких містечках лише як турист, LOL


До скорого!

 

11 коментарів:

  1. Клевый разворот! Первый раз вижу ПЛ по событиям, так что с удовольствием буду и дальше наблюдать) А то только читала о таком.
    Да, и рада что задание пригодилось)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, Тамара, задание мне ну очнь в тему было, вдохновило! так что спасибо вам ;-)
      а вести ПЛ по событиям на самом деле очень удобно, стресса меньше, что отстаешь или нечем неделю заполнить, так что присмотрись к такому подходу, авось и передумаешь бросать проджект на след год))))

      Видалити
    2. я уже именно о таком и задумываюсь))))) Этот ПЛ так затягивает, что и правда жаль бросать)

      Видалити
  2. Очень красивый разворот, прям радует глаз!Нет ничего лишнего, всё сочетаемо! О эти летние фото!

    ВідповістиВидалити
  3. Спасбо Танечка, мне очень приятно, что разворот понравился!

    ВідповістиВидалити
  4. Обалденный разворот, все очень сбалансировано по цвету и мне очень нравится такой минимализм - не добавить, не убрать)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Красота какая! Вот это разворот! Трудно, наверно, было выбрать для него фотографии:) И, если честно, никогда не слышала о каяках во Франции, очень интересно:)

      Видалити
    2. Да, фотографии отбирать - то еще дело, когда на сцену просятся все :-) Но в результате, когда я смотрю на готовый разворот, я довольна, потому что все основное тут, каждая фото подчеркивает какой-то момент, и тех, что остались "за кадром" больше не жаль!
      кайаяки довольно распостраненный спорт во Франции, в разных местах (например, очень известные еще gorges du Verdon, и другие), но как-то больше для локальной публики, туристам такое пока предлагают мало

      Спасибо за визит и комментарий!

      Видалити