пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

Валентинів день / St.Valentin

Ось і пройшов Валентинів день, з чим вас і вітаю (я рада, що хвиля комерційних червоних сердець в блогосфері зміниться на пасхальних зайчиків і весняні палітри)!!!

 Як він у вас пройшов? Ми це свято не дуже святкуємо (мені воно не "рідне" в силу того, що зявилося в наших широтах відносно недавно, а для того, щоб кохати, особливого дня не треба), але цього року чуть-чуть відмітили, доця захотіла)))) вона в мене останнім часом виявляє особливий інтерес до скрапу і декору, що мене не може не радувати! Коханий вкотре здивував, коли замість очікуваних червоних троянд я такий страшенний класик без жодного прояву фантазіï подарував мені троянди мого улюбленого фіолетового кольору, до того ж під стиль інтер'єру!!! сьогодні цілий день кручусь навколо того букету, налюбуватись не можу


люблю свій Home Sweet Home і свого Homme Sweet Homme ( homme - з фр - чоловік)

А ми з донечкою напекли сердечного печива червоного, під колір троянд)))), подарували таткові валентинку також з червоними сердечками
 і наробили червоних 3D сердечок і обвісили ними всю хату прикрасили ними нашу домашню зелень. Cердечка ці дуже кльові для роботи з дітками, робляться легко і швидко, з гарним ефектом, ідея з пінтересту. 
І раз вже про пінтерест говорю, то покажу ще дещо родом звідти - вірніше, там я вперше це побачила, але обв'язувати речі домашнього вжитку, такі як вази, пляшки, чайники, пуфи і т.д. це зараз вже новий модний тренд і журнали декору аж тріщать від таких ідей. Ми зробили в'язані кашпо для орхідей під ïхній же колір, Емма в'язала сама на дитячій машинці для в'язання, я тільки закінчувала край. Обожнюю, коли наші з нею креативні середи ще й для дому практичні))))

9 коментарів:

  1. Я вважаю цей день , ще одним моментом щоб ска3ати "кохаю". І дякуючи Богу таких днів у році аж 365. )))
    Букет чарівний )) і ти 3 донечкою попрацювали гарненько. Хоча як на мене то не робота, а відпочинок, е те що приносить 3адоволення!

    ВідповістиВидалити
  2. чудесный букет! вы все молодцы!

    ВідповістиВидалити
  3. Ой, букет взагалі шикарний, ще й в рамочці... Дуже "світ" твій хоум і хомм, чи як там:))) Сердечка бачила такі, але чомусь ми про них якраз забули... А от кашпо - це кльова ідея! Дякую. Дуже гарно виглядає, треба показати моїй принцесі :) Сьогодні пошта проклюнулася і принесла повідомлення про посилку! Завтра піду.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну і класно, добре, що дійшло, я рада! розкажеш, як тобі))))
      а я тепер стараюсь втілювати побачені ідеï якщо не одразу, то якомога швидше, шоб не "засихало")))) а то ідей шоразу все більше, і багато з тих, що вiдкладені в довгий ящик, так і ніколи звідти не вибираються... але все-таки найбільше зараз роблю такого, що можна з дитиною робити, розділена радість -радість подвійна!

      Видалити
  4. Ой, Таню, можу пыдписатися пыд кожним твоъ словом. Сама недолюблюю цей день, бо чогось мені від нього віє тільки дешевими китайськими ЧЕРВОНИМИ серцями і взагалі суцільною маркетинговою ідеєю. Думала, то тільки я така збоченка :))
    Букет шикарний! Мрію про той час, коли і в Україні чоловіки зможуть дарувати щось подібне замість "віничків в целофанчиках\сіточках"!
    Робота з доцею дала чудові результати! Як думаєш, хлопців теж можна до скрапу прилучити? :)

    ВідповістиВидалити
  5. Класний ви з донею тандем) стильки краси натворили ы все таке стильне) Клас! Букет, взагали суперовий) Чоловику респект)

    ВідповістиВидалити
  6. Танюш, які ви молодці!Таку атмосферу створили!!!

    ВідповістиВидалити