суботу, 9 лютого 2013 р.

Запрошення на День Народження / Invitations d'anniversiare

Привіт усім!
показую вам сьогодні запрошення, які ми з донечкою робили до ïï дня народження. На тему принцес, як ви здогадались))) Модель проста, щоб доця могла по максимуму сама зробити :-) Отож, вона: дироколила краï, штампувала напис, розмальовувала, вирізала і клеïла на квадратики принцес. Я: ембоссила, довирізала тишком, щоб акуратніше було, додала на сукні гліммер місту, щоб блистіли і робила конверти. Над написом мала бути цифра 5, але не вирізала я ïх стільки вчасно, то і не клеïли. Треба плотера))) Всього 10 запрошень)


Bonjour à toutes!
je viens aujourd'hui vous montrer les invitations qu'on avait fait avec ma fille pour son anniversaire. Sur le thème de princesses, comme vous devinez :-) Le modèle simple au maximum pour que la petite grande!, 5 ans déjà, puisse faire le maximum elle-même. elle a donc perforé les bords, tamponné, découpé, colorié et collé les princesses. Moi, j'ai embossé, rectifié les découpages, passé du glimmer mist sur les robes pour les faire scintiller et fait les enveloppes. Et voilà le résultat, 10 en tout)))



Не буду про все розповідати (за давністю, все ж майже 2 міс минуло), але покажу вам свою першу спробу торта з мастики - принцеси ж мали бути всюди))))
Мастика в нас дуже модна, а тут не так поширена. То і не дивно, адже французи люблять витончені десерти, які часто занадто хрупкі під важку мастику, таких тортів, як в нас, тут дуже мало ïдять) То ж я ламала собі голову, що ж всередину поставити, щоб і форму тримало, і дітям сподобалось, в результаті зробила апельсиновий бісквіт + апельсиновий сироп + шоколадний ганаш (показую фото в розрізі також, бо коли я шукала рецепти і ідеï торта, то всі фото в "закритому" вигляді, а мені хотілося все бачити)))

Je voudrais vous montrer également mon premier essai du gâteau décoré en pâte à sucre. Gâteau-princesse, bien entendu))) Après une longue réflexion j'ai opté pour une génoise à l'orange + sirop d'orange + ganache au chocolat. Je vous le montre aussi une fois coupé, c'est ce qui m'avait manqué quand je cherchais des idées, j'aime bien voir l'intérieur aussi, pour avoir une idée complète))))



окрім того, робили  ( за тим же принципом - щоб доня могла робити сама), печиво і цукерки з піньяти.Солодкий стіл, тут на дитячі дні народження солоний стіл не накривають, це в нас було, коли сімя зібралась, та це вже зовсім інша історія...

pour le reste, il y avait des pop-cakes (toujours dans le même esprit de faire ensemble), biscuits et des bonbons en pinata, le tout de rose vêtu))))


10 коментарів:

  1. Чудові принцеси вийшли! І на запрошеннях, і на торті! Тортик дуже смачно виглядає =)

    ВідповістиВидалити
  2. Ото краса. 3апрошення таі вже ж гарні...такі принцесні...рожевенькі, просто клас!!!! А що головне, що ра3ом 3роблені. В и супер молодці! І торт класнючий вийшов. Також хочу такий спробувати, але нагоди токої нема - у нас 3 усіх сторін хлопчики, от і працюю в режимі хлопчаче )))
    Свято , впевнена, вдалося на славу!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлечка! А рожево-принцесине таки безпрограшне, майже всім дівчаткам подобається, і маленьким, і великим))) від приготування торта також отримала море задоволення, для хлопців теж є купа цікавих ідей, так що все в тебе ще попереду, будеш робити карси - cars)))

      Видалити
  3. Вау, ви попрацювали на славу!Запрошення чудові - молодець, що доню залучаєш до краси!А від торта я просто в захваті!!Справді, талановиті люди - талановиті у всьому!Молодець)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Ліда, дуже приємно! торт і справді оцінили (діти самі все не подолали, 3кг було, то потім дорослі доïдали), тут такого не роблять, то здивувала усіх :-)

      Видалити
  4. Какие трогательные приглашения!! Жаль только что украинский, я несмотря на свои украинские корни, совсем не понимаю(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо, Алёна! а мы-то всегда думаем, что если мы без проблем воспринимаем русский, в обратном порядке должно быть так же))))

      Видалити
  5. Танюша,какой торт!!!!Это в нем настоящая кукла,правильно? ))А то я уж подумала ,что и она тоже съедобная) Отличные приглашения! Вы с доченькой молодцы,праздник организовали на 5+!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. да, Вика, это настоящая барби, а всё остальное сьедобное, включая "платье" у колье у куклы на шее

      Видалити
  6. Ces invitations sont sublimes!! Ma fille serait dingue si elle les voyait !!
    ET le gateau Barbie une belle réussite.. Un parfait anniversaire de fillette!!
    BRAVO

    ВідповістиВидалити