середу, 9 січня 2013 р.

Новорічний декор 2012 / Deco de Noël 2012


Привіт-привіт усім!!! Coucou tout le monde!!!

Сьогодні я до вас з декількома фото нашого новорічного декору. Насправді, я тільки називаю його новорічним, але єдиний вечір свят, коли ми були вдома - це 24 грудня, все решту по гостях))) То це насправді наш передріздвяний стіл, при свічках, як має бути)))
Цього року грудень в мене був надзвичайно занятий, мало того, що було багато ранків, спектаклів в школі, бібліотеці, місті і т.д., приготувань до дня народження і свят, то ще й "проснулись" роботодавці, яким я раніше відсилала резюме і різні адміністративні установи, які підбивають підсумки і роблять звіти, то я ще й мусила бігати по справах. Від того всього я якось "видихлась" до кінця року, настільки, що навіть фотоапарату брати до рук не хотілось, а лише одного - розслабитись чуть-чуть і відпочити... То багатo фото в нас цього року нема, ні з нас, ні з Різдвяних базарів і міських прикрас, і навіть з гір, куди ми ïздили шукати снігу в останнiй тиждень грудня... Але навіть з того, що є (сьогодні тільки декор) я зробила коллажики, щоб уникнути довгого посту, яких я останнім часом не люблю

Aujourd'hui je viens vous monter notre petite table de Noël, la table de réveillon 24 le soir qu'on a fêté à 3, en famille, dit ma fille, le reste de fêtes on a passé en dehors de chez nous... Cette année une certaine lassitude de prendre en photo tout ce qui passe sous les yeux, donc j'en ai relativement peu et certaines se répètent dans mes collages



цього року, я вже вам розказувала, декор в фіолетово-золотій палітрі. А щоб вам видніше було, звідки тут ноги ростуть, я вам покажу чуть нашоï вітальні 

cette année la déco était en mauve et doré, assorti au reste de l'appart
ну і ... вона! як же без неï)))) ялиночки... Більшість прикрас в нас були традиційні, але деякі особливі))) як ото феєчка, яка прилетіла з Різдвяного базару за допомогою хрещеноï, чи кулька, звязана бабусею ще коли Емма була маленькою і відтоді в неï почесне місце на ялинці, чи ще деревяна квіточка, яка насправді зовсім не ялинкова прикраса, а зразок деревини для татовоï роботи... але нам вона припала до душі)))

et, bien sûr! notre petit sapin ... avec, pour la plupart, des boules traditionnelles et quelques petits surprises, comme la petite fée qui est venue du marché de Noël ou la petite boule tricotée par mamie à l'époque (oui, il y a 4ans))) quand Emma était encore bébé ou encore la petite fleur en bois qui, initialement  n'est pas du tout une décoration mais un échantillon pour le travail du papa... mais nous, on l'a adoptée))))

і, на закінчення, нічне фото по дорозі зі школи додому...
et, pour finir, une petite photo nocturne...


А про підсумки нашого прикрашального проекту поговоримо на днях))))
Па-па!

Voilà-voilà! Bonne année à tous tou(te)s et à bientôt!




16 коментарів:

  1. як у вас красиво і затишно!
    Танічка, з Новим Роком і Різдвом Христовим тебе і твою родину!Нехай всі мрії збудуться;)

    ВідповістиВидалити
  2. какая красота! очень мило и романтично получилось) с праздниками!

    ВідповістиВидалити
  3. Таня, дуже гарно і затишно! Я, б сказала навіть казково! А кольори які...чудове поєднання! Сподобалось!

    ВідповістиВидалити
  4. Так гарно :)
    Я теж вітальню планую у фіолетових тонах зробити, вже навіть стіни помалювали :)

    ВідповістиВидалити
  5. Суперово і дуже гармонійно, кольори мої улюблені :)

    ВідповістиВидалити
  6. Як все гарно! Знаєш, мені останнім часом також дуже подобається такий фіолетово-пурпурний колір в інтер"єрі. Також хотіла додати якісь акценти в такому кольорі! А в тебе все дуже гармонійно вийшло!
    Ну а місто в Європі в час Різдвяних свят як завжди чарівне!

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарно і стильно!! А яка кольорова гама!! Мені так сподобалася!!! Я у захваті!! Стильно, лаконічно і гарно!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Таня, результат просто чудовий! Стильно, гарно та дууууже затишно! :) Ти молодець, що не зважила на щоденні труднощі та втому і так красиво все задекорувала! З Новим роком!

    ВідповістиВидалити
  9. дівчата, дякую, приємно вас читати!
    фіолетовий з відтінком рожевого це також мій улюблений колір, воно і видно))))

    Ксюш, рада тебе бачити! дякую, тебе також з Новим роком!
    насправді, я і половини не зробила з того, що задумувала, але тим, що є, все ж задоволена))) а решту дороблю наступного року))))

    ВідповістиВидалити
  10. Очень красиво! Наконец-то добралась я коммент написать, на планшете уже двацать раз рассмотрела)) В гостинной у тебя так обалдительно!! Шторы, подушки, ну просто парижский шик! Очень гармонично, а новогодний декор так это подчеркивает. Хоть бери и лифть на след.год))))

    ВідповістиВидалити
  11. У вас очень уютно и все со вкусом :) Спасибо, что зашли ко мне :)

    ВідповістиВидалити
  12. Как же у вас красиво) Первая мысль была, что это картинки из журнала! Браво хозяюшке!)

    ВідповістиВидалити
  13. девочки, спасибо за такие отзывы, мне очень приятно!

    ВідповістиВидалити