середу, 30 травня 2012 р.

неділю, 27 травня 2012 р.

Сезон варень та інші радощі)))



Привіт, дівчата!

Вітаю всіх, кого це стосується, з завершенням черговоро навчального року і з початком канікул!
Ми це поки не відчуваємо, бо в Франціï в червні діти ще ходять до школи, канікули лише в липні-серпні.
Але в нас інші радощі)))) гарна літня погода, барбекю і сезон варень - чим не причина для щастя?)) Варення в Франціï має особливе значення - це обовязкова складова буденного сніданку - тартін з свіжеоспеченого хрумкого багету з маслом і варенням - смакота і класика не менше, ніж круасани! Pаніше кожна господиня робила своï варення сама, тепер же, в містах особливо, ïх все частіше купують... Але зварене власноруч домашнє варення завжди в ціні, тому ідучи в гості прихватити з собою баночку варення - нормальне явище, особливо, якщо ви ідете в гості до міського жителя без клаптику городу або до бізнес-леді без хвилинки вільного часу))) 


Tак що я тепер стараюсь задекорувати по одній баночці кожного разу, коли я роблю варення, для подарунків або обміну, бо мене теж подруги часто пригощають домашнім варенням, в нас усіх різні дерева ростуть, тай рецепти у кожноî своî)))

Все просто - папір або тканина в клітинку, щоб підкреслити традиційну сторону, рафія, тег, на якому напишу щось, коли даруватиму, на етикетках - з чого варення та рік приготування. А найкраще - всередині, мммм))))



пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Ma motarde bien aimée - cторінка

Сьогодні я зі сторінкою про мою любительницю мотоциклів


Вона склалася незвично швидко (за 3 год!), можливо тому, що завтра останнiй день завдання "Транспорт" від АртУголка, а мені хотілося встигнути взяти в ньому участь... а можливо тому, що в "Сохраняя лучшее" зараз дуже класний скетч, з яким працювати легко і приємно...а можливо просто натхнення на мене нахлинуло в цей дощовий день, хто зна)))

ця сторінка робилася в пару до сторінки Sweet Girl, тому тут використані такі ж матеріали (бумага Random Collection Curtains от Crate Paper, Je t`adоre от Making Memories, Gabrielle Cameo, Gabrielle Promenade и Timepiece Home из серии Back to Backs от BoBunny, штампы Artemio и Rouge de Garance , цветочки Prima,  алфавит Wassail от Basic Grey и Thikers от American Crafts,  принтер Dymo Letra Tag) і техніки ( зістарені краï паперу і об'єм), а ще використала мою нову масочку з цеглинками і коричневий глімер міст
детальки сфотографувала, але обробити не встигаю, тому не буде сьогодні)

Веселих вихідних вам!




вівторок, 15 травня 2012 р.

Альбом для хлопчика, 3й розворот

Привет, девочки!

Третий разворот СП Жени и Яны у меня готов уже несколько дней, но публикую, как всегда, в последние часы))) пожалела, что раньше не сфотографировала, а то сегодня к нам вернулся дождик....

пʼятницю, 11 травня 2012 р.

четвер, 10 травня 2012 р.

Фотоліфтинг - сонечка від дощику)))

Нарешті "сезон дощів" в нас закінчується і я змогла сфотографувати Еммин дощовий набір для фотоліфтингу в Скрап-Ліфтінг. Я просто в захваті від цього ансамблю))) З сонечками і в дощик весело, запевняю вас!


середу, 9 травня 2012 р.

Celebrate - сторінка

Привіт, дівчата!

Насичений вийшов вікенд: в суботу ми відмітили день скрапбукінгу (з чим вас і вітаю), в неділю обрали нового президента Франції, вчора відмітили день Перемоги (в Франції його святкують 8 травня), а я ще "розсмакувала" радість запланованих постів - дуже практична функція блогеру)))

Але я сьогодні прийшла не з цим, а з новою сторінкою)))

Вчора в Штампоманії розпочалось нове, дуууже завдання - використовуємо в роботі обрізки. в усьому решта - без обмежень!!! 

Я зробила сторінку - печворк, в якій використала не тільки обрізки, а й зразки дизайнів з титульного листа коллекції - ніщо не пропало дарма!

так як папір під вишивку хрестиком і досить насичений, та ще і печворк, то фон вийшов досить пістрявим, тому декора по мінімуму, все з тієї ж коллекції.

пʼятницю, 4 травня 2012 р.

Альбом для хлопчика, 2й розворот

Второй разворот совместного проекта Жени и Яны 


Разворот, особенно первая его часть, без фото выглядит пустовато... вы заметили, что Агнешка никогда не фотографирует свои альбомы в таком вот мёртво-лежачем положении, как раз для того, чтобы скрыть пустоту. Так что я очень жду фотографий, чтобы оживить альбомчик и пристроить те украшения, которые будут заходить на фото...

вівторок, 1 травня 2012 р.

Фотоліфтинг

Вирішила спробувати себе в фотоліфтингові) а надихнуло мене на це завдання блогу Scrap Lifting та оригінал від Ольги Лукьянцевоï


ось мій варіант