вівторок, 21 серпня 2012 р.

Piramyde - сторінка

Привіт усім!!!
я знову з вами))))
сьогодні з новою сторінкою про ті часи, коли моя доня була ще бебіком)))) На перший ïï день народження чи то на Різдво (в нас ці два свята співпадають) ïй Дід Мороз приніс розвиваючу пірамідку з кубиків - і разом з нею мішок радості! найбільше подобалось ïï развалювати))) і от саме про це моя сторінка



взагалі, тільки я побачила ці фото, одразу знала, що заскраплю ïх, і якою саме сторінка буде, але, як завжди, руки ніяк не доходили... коли я була в складі ДК Штампоманіï, пропонувала дівчатам зробити завдання з використанням думок, як в коміксах, та чомусь тоді ïх ця ідея не переконала. А от коли воно вийшло в ефір, то я була на украïні, потім не мала часу на скрап, бо в на вихідних в нас брат одружувався, думала і не встигну... навіть обідно стало((( але так хотілось взяти участь, що я все таки збацала цю сторінку сьйогодні))) всього за кілька годин - все таки добре, коли до початку роботи вже уявляеш собі готовий результат! а в мене не завжди так))))
так що зараз застрибую в потяг буквально на ходу і беру участь в завданні "Мислеоблакі"

фото використала 10х15, тому розкладка склалася сама собою, далі вибрала папір відповідно до кольорів з фото і вперед. З стилем також одразу оприділилась - хотілось яскраво-дитячоï сторінки, з чіткими лініями, без фраб і бризг.... а отже в американському стилі. і, по-моєму, він вдався - мені сторінка дуже подобається, в житті вона ще краща, ніж на фото! так от нескромно)))) я зазвичай набагато прискіпливіша до своîх робіт, завжди думаю, що десь можна було б щось поміняти, додати чи забрати, а тут ні, вона мені нра і все)))

коли ïхали з Украïни, там якраз похолодало, справжня осінь, то ж цікаво було спостерігати за термометром в машині, як поступово ïдучи по Європі температура піднімалась і від наших +13 в Францію ми приîхали з +30! на весіллі в суботу було вище 35, та ще й повно народу, ми просто всі плавились і танули,  навіть в камінній церкві було жарко... і що за літо таке ненормальне, то холодрига, то сауна, немає золотоï серединки... але на днях я все таки постараюсь побороти своє спекотне небажання щось робити і викладу вам кілька фото весільного декору))))

8 коментарів:

  1. Как я давно не видела тебя) страничка очень веселенькая вышла. Позитивная)

    ВідповістиВидалити
  2. Классная, яркая страничка! Таня, да, идея от Вас класс, но и заставила нас всех подумать :))) Спасибо, что все-таки успели поучаствовать в задании Штампомании :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :-))) до такоï сторінки треба просто вдалі фотографіі, тоді - жодних проблем))) а ви чудово справились!
      дякую за візитик)
      P.S. до мене -- на ти!

      Видалити
  3. Танюш да-да! именно благодаря тебе мы сделали это!
    у тебя здорово вышло! такие звуки)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. мерсі, Светуль)))) а звуки прості, то вирази обличчя кльові))))♥♥♥

      Видалити
  4. Нам така гра теж знайома ))) Дуже гарна, весела сторіночка вийшла )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це правда, всі дітки таке люблять : "ломать - не строить", як то кажуть)))) дякую, Танюша!

      Видалити