суботу, 14 травня 2011 р.

Кокетка

Віднедавна моя донечка дуже цікавиться різними жіночими штучками - косметикою, прикрасами, взуттям на підборах і т.д. Саме про це остання моя сторінка - тут про помаду, бо тепер ми хочемо ходити в садочок тільки з нафарбоварими губами, як мама на роботу)))

за фото ховається ще одне фото та журналінг



робота за скетчем від АтрУголка

використані матеріали:
папір та витинанки з коллекції 18, square des 3 petits cailloux rouges вiд 4heures37; баджик з цієї ж коллекції; штампи від Fiskars, Artemio та Les papiers de Pandore; квіти та стрази від Prima; брадси та люверси вiд Artemio; чипборди ТА; чорнила, акрилова фарба, лляний шнур, чорна та біла гелеві ручки
Всім вам гарного настрою!

11 коментарів:

  1. Суперова сторіночка, клас і фото безподобні!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Яка краса!! Дуже гарна сторінка!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Справжня кокетка! :)))) Таня, вийшла гарна сторінка з грайливим настроєм. :) Сподобалось як ти останню літеру К у заголовку намалювала. При нагоді скористаюся. :)

    ВідповістиВидалити
  4. дівчата,дякую за приємні слова!
    Ксюня, так, букв "К" не було достатньо, прийшлось домалювати акриловою фарбою. скористалась першою як трафаретом - дуже практично)))

    ВідповістиВидалити
  5. О, как красиво! Замечательная страничка, просто нет слов! Чудесный розовый монохром:) Спасибо за участие в задании от Арт Уголка и удачи в розыгрыше!

    ВідповістиВидалити
  6. спасибо, Оксана!

    Мне, кстати, уже на фотографии страничка показалась пустоватой и я добавила справа между цветком и круглым штампиком еще немного декора))) может, позже перефотографирую и покажу.

    ВідповістиВидалити
  7. Прикольная страничка. Обожаю секретики с фотками)

    ВідповістиВидалити
  8. такая хорошенькая страничка! аппетитная)

    ВідповістиВидалити