суботу, 2 квітня 2011 р.

Tricheuse!

Всім привіт!
Мені випала честь стати запрошеним дизайнером на блозі Арт-Уголок, чому я дуже рада. Потрібно було зробити сторінку за таким скетчем ( ви можете взяти участь в завданні до 17 квітня)
і ось моя скромна версія - вийшло в американському стилі, по-моєму; ще одна моя сторінка, не схожа на всі інші ))


щодо моїх вражень, то можу зазначити, що це, певно, "найстресовіша" моя сторінка, тому що треба було зробити швидко, хотілося щоб і гарно вийшло, відповідальність все-таки, а тут ще й на роботі заїзд заочників і принтер не друкує, що не полегшує роботу, особливо, коли хочеться щось переробити.... та в загальному, незважаючи на незначні недоліки, я задоволена
ну а тепер детальніше:
сторінка про те, як дочка хоче швидше вирости і не вагаючись стає на пальчики, щоб бути вищою. Зробила її на французькій мові, так назва мені влучніше звучить (в перекладі означає щось на зразок "хитрунка", та, яка добивається свого нечесно :-)))
основнe місце тут займає журналінг, а щодо декору, то натхненням послужила Еммина кофточка. Пам'ятаю, як тільки побачила її в магазині, так і закохалась (треба було взяти дві різних розмірів, бо малеча так швидко з неї виросла!), а вона прикрашена фетровими висічками.
Тому я хотіла обов'язково зробити прикраси з фетру. Так як в плоттер сунути фетр я поки що не наважуюсь, виручила мене Настя з її Cuttlebug, дякую. І хоч в результаті своє місце на сторінці знайшла лише одна фетрова квіточка, та все ж прикраси вийшли просто бомбові, мені вже не терпиться використати їх ще десь (фото зараз не виставляю, бо в цьому пості їх і так багато)
назву вирізала плотером Craft Robo Lite , тепер без нього нікуди

матеріали:
папір BoBunny i ScrapWorks + обрізки
витинанки вiд Les papiers de Pandore
чипборди вiд Papermania
фетр вiд Artemio
фігурні дироколи та ножі, ґудзики, швейна машинка (яку я собі подарувала зовсім недавно, згодом покажу)
Всім чудових вихідних і до зустрічі!

7 коментарів:

  1. ВАВ!!! Яка краса!! Вітаю з призначенням!! дуже за тебе рада, ти повністю заслуговуєш на це!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Таня, чудова сторіночка! Вітаю з запрошеним дизайнерством :)

    ВідповістиВидалити
  3. Танюш,поздравляю! Отличная страничка!

    ВідповістиВидалити
  4. Таня, замечательная страничка! )) Благодарим за участие в блоге "Скрап Мода"!) Удачи)

    ВідповістиВидалити
  5. Таня, сторінка вийшла з чудовим настроєм! :) Хоч французьку зовсім не розумію, але і без твого перекладу, зміст очевидний. Емма - дуже мила хитруня. :))

    ВідповістиВидалити