четвер, 21 січня 2010 р.

Міні-альбом для хлопчика

Сьогодні хочу показати вам альбомчик для хлопчика, про який згадувала в попередньому повідомленні. Альбомчик планувався в подарунок на Різдво і спочатку я хотіла його весь зробити на новорічну тему, але потім подумала що форма грузовика не дуже до цього підходить і зробила його різноплановим. Використала дитячий папір Nursery Baby Boy i папір Creative Café з моєї цукерочки, iм"я на титульній сторінці чипборди Artemio, штампи також Artemio i один від "питерский скрапклуб", ну і різні прикрашалки. На титульній сторінці місце для контурного фото, за бажанням. За задумом, фото мають бути наклеєні на рамки з паперу так, щоб з кожної сторони виступало кілька міліметрів і утворилась рамка навколо фото. всі декоратисні елементи, які наступають на фото, наклеєні так, щоб фото можна було за них просунути. майже усі штампи -- гарячий ембосінг, деякі елементи підняті на клеєві квадратики.

ці фото сфотографована до того, як я зав"язала стрічки, які утворюють додатковий декор навколо віконечка

тут над буквами сніжок, ялинка і сніговичок дирокольні

Такий от альбомчик. старалася не перегружати детальками, в подарунок краще бути стриманим :-) якща мама Дімітріка сфотографує альбом з фото, пакажу вам ще й кінечний результат. Мушу визнати, що спочатку мені дуже дивно було працювати без фото, бо для мене скрап це фото перш за все, саме в них я знахожу натхнення, але потім втягнулась, і тепер знаю, що почну знову! наступним буде альбом для маленької дівчинки, яка ще поки що гріється в маминому животику :-))

неділю, 17 січня 2010 р.

Нарешті вдома...

Привіт усім!
З Новим роком вас, різдвом і всіма святами! з новим щастям, ще більше любові і радості, ніж в році минулому і багато-багато натхнення! Вітаю я з великим запізненням, але ж набажати хороших речей ніколи не пізно, аби збулось усе!!!
Ну а ми нарешті повернулись з місячних канікул у Франції і потрошки входимо в ритм буденного життя. Канікули були дуже насиченими, ми відсвяткували Різдво двічі (католицьке і православне),побували на Різдвяній ярмарці, для Емми це було вперше,море позитивних емоцій!, на Новий Рік зїздили в Альпи, в перерві між святами донечці нашій виповнилось два рочки, ну а крім того зустрічі з друзями, сім"єю, та ще й період зимових знижок в магазинах, мені так і не вистачило часу написати сюди хоч разочок (ну, а може й трішки ліньки було писати через трансліт :-).
Отож зараз коротко про мої скрап-новини.
Найперше і дуже приємне, ще й тому що це сталося зі мною вперше, це я виграла цукерочку!!!! від французьког магазину AmScrapGram і отримала всі ці багатства на Різдво, скільки радості, словами не передати :-)). Вона одразу пішла в справу, я якраз робила дитячий альбомчик (покажу вам пізніше) в подарунок (почала ще вдома, але не закінчила, то в перерві між святкуваннями доробляла вже на місці :-)), папір там правда не дитячий, але мені ну дуже вже хотілось його застосувати :-)) магазині цьому поки що не доводилось нічого купувати, а от блог читаю регулярно і роботи мені дуже подобаються!
А відкриттям поїздки було те, що одна з моїх близьких подруг, з якою ми дружимо не один рік, також захоплюється скрапом! малувато нам було двох днів, що ми провели разом, щоб про все наговоритись, ну що ж, так як живемо ми в різних країнах, хай живе інтернет!
Ще Алла нагородила мене ось такими нагородами, це сталось десь місяць тому, але з вище вказаних причин передаю їх тільки зараз. хочу відмітити дівчат, чиї блоги я читаю з превеликим задоволенням, хоч і не часто залишаю коментарі, захоплююсь їхньою креативністю, стилем і продуктивністю також :-)
Отож:
Ну і наостанок невеличке фото моєї першої (та не останньої:-) за цю поїздку покупки скрап-товарів. це зовсім інше задоволення купувати товари в традиційному магазині, де можна все переглянути, пощупати, понюхати, підібрати папір і прикраси, в цьому плані, я думаю, здорово тим, у кого свій інтернет магазин і всі товари проходять через руки "вживу" :-))