неділю, 3 жовтня 2010 р.

Зимові ігри

Привіт!

Зима уже не за горами, і у мене сьогодні зимова сторіночка.

фото, яка мене надихнула, знята ввечері, при світлі ліхтаря. Ми тоді грали в сніжки і доні так сподобалось, як сніг переливається на вечірньому світлі, що ми в кінці просто кидались снігом і милувалсь його мерехтінням. Саме цей вечірний блиск я і хотіла передати при створенні своєї сторінки. І для цього використала різні засоби: ембосинг прозорою пудрою з срібними блискітками, білою пудрою також, срібні і блискучі прикраси, глімер міст, глоссі.

прозорою пудрою з срібними блискітками заембосила не тільки новорічні візерунки і сніжинки, а ще й підкреслила деякі гілочки на папері (за допомогою фломастера для ембосингу)

назва - латинський алфавіт, пристосований до української мови (цифра 3 замість букви З, первернута і відзеркална L замість Г і т.д.), так як цей алфавіт у мене рожевий, я його збизнула червоним глімер містом. Це дало мені бажаний колір і бажаний ледь помітний блиск.

сніжинка з фетру і натирки в кутиках фото

Матеріали:

папір Sylvestre №1 i Sylvestre№5 від Rouge de Garance

натирки Fleur de cristal від Rouge de Garance

сніжинки від Pierre Belvedere і Creative Essentials

декоративна скрепка від Rouge de Garance

брадси від Créative Café

штампи Lilou від Rouge de Garance та Inkadinkado

пудри , фломастер та фен для ембосингу від Artemio, прозоре чорнило VersaMark

глімер міст від Tattered Angels

глоссі акцент від Ranger

A ще у нас в магазині надходження нового товару -- я рада вам представити молоду фанцузьку марку Les papiers de Pandore з їх осінньою коллекцією Echapée Belle.

Принцип цієї марки - творити не шкодячи навколишньому середовищу, всі їхні товари екологічно чисті: папір виготовлений з переробленого паперу (макулатури) і надрукований за допомогою чорнил з рослинних екстрактів.

До коллекції входять 5 листів двостороннього паперу, лист витинанок і акрилові штампи.

Ідеї використання можна подивитись на блозі виробника.

Сподіваюсь, ця коллекція вам сподобається так само, як і мені!

До зустрічі!

6 коментарів:

  1. Таня, страничка прекрасна!!!
    И коллекция новая тоже...

    ВідповістиВидалити
  2. Класна сторінка!
    На перший погляд мені здалось, що це цифровий скрап - декори виглядають не надто об"ємними. Можєливо саме завдяки цьому сторінка сприймається дуже свіжою, не звичною й цікавою!

    ВідповістиВидалити
  3. страничка очень красивенькая, а доця такая счастливая)))

    ВідповістиВидалити
  4. согласна,страничка чудесная.так красиво.такую красивую бумажку можно ведь и испортить,а ты так классно с ней поработала.супер.я тож с аплодисментами :)

    ВідповістиВидалити
  5. дякую-дякую
    Алла, я цифрового скрапу не роблю взагалі, люблю відчувати в руках папір, штампики (особливо дерев'яні) і т.д., а не мишку.а сторінка не дуже об'ємна, тому що я їх складаю в альбом, і почала помічати, що об'ємні елементи так мнутся і деформуються, так що мінімум об'єму по мірі можливого (бо ж є все таки чипборди, фетрові сніжинки, брадси, скрепки)

    ВідповістиВидалити
  6. очень красивая, гармоничная работа!

    ВідповістиВидалити