суботу, 25 вересня 2010 р.

Баночка і купа посилань

Гарного суботнього вечора усім!

Сьогодні я задекорувала таку ось баночку для зберігання квітів, бо вони в мене до цього були безталанні і перекидались з місця на місце.

Основою послужила не що інше, як баночка з-під чіпсів:-) до того ж до неї є ще прозора кришечка,

що дуже практично, коли треба швиденько знайти потрібний декор.

Використала також папір Сhoco Loco №1 від Fanfreluches Design (дуже люблю папір в горошок), папір від Тоgа, квіти, дироколи Doily L. від MS та мій славнозвісний McGill, про який я писала в попередньому пості , чорнило Color Box chalk для тонування.

А ще вчора (перед сьогоднішнім вихідним :-) дозволила собі потратити трохи часу і "погуляти" досхочу по блогах. Зайшла на блог до Дашика, яка прокоментувала мій попередній пост, і "загрузла" там надовго. Судячи по кількості читачів, блог дуже відомий, проте я потрапила сюди вперше. І дуже мене цей блог надихнув, в тому плані, що Даша робить так багато рінопланових сторіночок про дочку, а в мене тисячі фоток "пиляться" в комп'ютері, і все нема часу, шкода. так що вирішено, закінчую цей пост і одразу сідаю за сторінку, а прибирання почекає :-)

Ще одна надзвичайно талановита скрап-майстриня,яку я давно читаю і роботи якої дуже мені подобаються, Іріна-Kliri опублікувала на днях пост про  Rouge de Garance де вона показала роботи з використанням паперу з колекції Vivaldi. Роботи, а особливо сторінки, настільки гарні, аж дух захоплює, обов'язково загляніть, а якщо блогу не читаєте, то не пошкодуйте часу полистати, там маса цікавого.

так от ці Ірині роботи наштовхнули мене на думку поділитися з вами посиланнями на інші роботи з використанням цього паперу, супер-красивого і  артистичного, а  заодно і інших паперів, які є у нас в магазині.  

Отож, перш за все, блог марки Rouge de Garance , тут ви можете подивитись приклади використання до різних колекцій виробника. Там  навіть є гаманець для фото, дуже схожий на мій, який я зробила Яні в подарунок (якщо комусь цікаво, можу написати МК). Яна так і не показала нам його з фотографіями :-(

Хоча особисто мені подобається не все, стиль ДК досить загружений, як на мій смак, проте і я знайшла для себе там багато цікавого. Наприклад, мені сподобався цей мінік , сторінка з паперу Vivaldi.

Ось така підставка з паперу Nymphéas, до речі дуже цікава ідея розфарбувати папір.  Вінтажна скринька з паперу колекції Gustave просто супер.

Дуже класні сторінки з зимової колекції Sylvestre, мені подобаються усі! ось одна з них , і ця дуже подобається, і міні-альбомчики там є класні. А від Різдв'яного міні-альбома я просто в захваті!

Виробів з колекцій Gustave i Adèle також є багато, але в кінці блогу, тому що це старі колекції, ще з минулої осені. Зокрема, мені сподобався цей мінік і ось ця, зовсім не кухонна сторінка з "кухонного" паперу . Стосовно останньої, то в інтернеті є дуже багато цікавих ідей її використання, навіть в "наших" блогах. От мені дуже запав в душу мінік від Жені- Сніжинки, просто ах. А ще ось цей, на який я випадково потрапила, гуляючи по одному з блогів, у вигляді поварського ковпака. Ось цей кухонний записник також мені сподобався. Не забйвайте також і про мою кулінарну книгу.

Говорячи про посилання, ось ще одне на блог Fanfreluches Design . Тут мені собливо запам'ятались різні міні-альбомчики, нариклад ось цей з паперу - ніколи б не подумала використати його для дитячого альбома. Цей і цей з колекції Imaginarium, яка скоро буде у нас в продажі. Симпатична скринька та мінік у формі куба з паперу колекції Ink'N Roses, яка також незабаром буде в нашому магазині.

На цьому буду закінчувати, біжу робити сторіночку. Пишіть, як вам.

Па-па!

5 коментарів:

  1. ох, какоё объемное и содержательное сообщение! спасибо за него и подборку ссылок)

    я вот глядя на вашу баночку для цветов хотела спросить: удобно ли хранить метериалы в задекорированных баночках-папках и проч? Мне хочется, но все эти детальки ужасно смущают ) как они ведут себя? не цепляются? не отваливаются? не собирают ли пыль?

    ВідповістиВидалити
  2. Танечка спасибо за полезные ссылочки! Баночка милашка!

    ВідповістиВидалити
  3. девочки, спасибо за коментарии.
    это моя задекорированная вещичка именно для хранения, так что точного ответа пока дать не могу --пока ничего не отлетает, а дальше посмотрим. а что касается пыли, то я ее сдуваю феном для волос на низкой скорости (с тех страничек, которые у меня висят на стене)

    ВідповістиВидалити
  4. какая баночка красивая,цветочки как кремовые.

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже гарна баночка ролучилась треба і собі таку зробити.

    ВідповістиВидалити