вівторок, 21 вересня 2010 р.

Привіт, дівчата! (думаю, чоловіків тут багато не буває :-))

Якийсь у мене листівковий період почався : захотілось поскрапити - сіла, зробила за півгодинки та й усе, готово! і задоволена :-) а на сторінку в мене більше півгодини іде тільки на те, щоб фото вибрати, не те що зробити :-) тому і чекають мої фото поки що кращих часів.

Роблячи цю листівку, я думала про племінницю, якій в жовтні буде 2 рочки, може до того часу ще передумаю і зроблю щось інше, але поки що листівка для неї.

робила за скетчем від s'Sketches

ще з цiєю листівкою хочу взяти участь в конкурсі листівки до дитячого дня народження від блога I love scrap 

ведмедик і напис піднесені на об'ємний скотч, деякі деталі (квіточки з букету, букви і т.д.) підкреслені глоссі, який мені дуже полюбився останнім часом.

Матеріали:весь папір Toga, штампи Penny Black і Efco, квіти Prima, дистресс чорнила і стазон, акварельні олівці, глоссі акцент, дирокол гілочка від McGill.

Стосовно останнього, я ним дуже розчарована, він у мене з'явився недавно (купила його в широко відомому укр. крап-магазині), і практично з першої гілочки погано ріже, а тепер майже зoвсім не прорізає, мушу ще в дироколі дорізати макетним ножиком, бо інакше "не віддає" мені гілочку. хотіла запитати, чи ще у когоcь є такий дирокол і чи є така проблема? я цією маркою раніше не користувалась, може це просто ненадійний виробник? наперед дякую!

на сьогодні все, до зустрічі!

13 коментарів:

  1. Замечательная открытка! Спасибо за участие в задании от I Love Scrap!

    ВідповістиВидалити
  2. А на каком из снимков цвета наиболее приближены к оригиналу?
    Очень милая открыточка! Спасибо за участие в задании Sasya Sketches! :)

    ВідповістиВидалити
  3. Танічка, листівочка суперова і дуже мила!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. девочки, спасибо!
    цвета приближенные к оригиналу на всех снимках, первый получился серее, вот и все

    ВідповістиВидалити
  5. Милая открыточка! На счет дырокола к сожалению не подскажу...

    ВідповістиВидалити
  6. Такая нежная и добрая открыточка! А по поводу дырокола... у меня тоже есть такой, но еще до его покупки, слышала негативные отзывы о нем. Поэтому каждый раз, прокалывая бумагу, переживаю, чтобы он (это раз :)) не стал последним :) Но пока ттттт дыроколит :) туго, правда, но все-таки... да, и тонкую бумагу (типа офисной) он категорически не хочет, хотя в этом он не оригинален - дыроколы Марты Стюарт тоже ругаются и лохматят края :)

    ВідповістиВидалити
  7. дякую, значить проблема не винятково в моєму:-(
    я ним різала кардсток і "загруз"на першій гілочці, на жаль. офісний папір не пробувала, та тут проблема в механізмі, а не в папері

    ВідповістиВидалити
  8. У меня этой фирмы другой дырокол . Такая же проблема. Заскакивает, правда я ним почти не пользуюсь. Тань, может подточить попробуй ? Я слышала нужно наждачку "нулевочку" продыроколить, тем самым он и подточится .

    ВідповістиВидалити
  9. Ой ,забыла написать, что открытка получилась красивая !!!

    ВідповістиВидалити
  10. Таня, дякую.я тут вде добре роздивилась, там просто механізм з недоліком - там, де не прорізає, металічна частина, та, яка мала б різати, зупиняється на рівні паперу (так що точити нічого не дасть), і так як усі інші прорізані листочки як би виштовхуються механізмом, а цей ні, то він ще й застрягає, така от каша :-) ну та ладно, переживем:-)

    ВідповістиВидалити
  11. тепер просто буду знати, що це "фірменна" проблема і товарів цієї марки не купуватиму

    ВідповістиВидалити
  12. красивая открытка.Мишка с букетиком такой славный.

    ВідповістиВидалити