вівторок, 14 вересня 2010 р.

Листівка

Привіт!

Cьогодні нашвидкоруч (у мене просто катастрофічно бракує часу на все що я хочу зробити і повернення на роботу в цьому плані тільки погіршило ситуацію:-)) показую вам листівку, яку я зробила з паперу Nymphéas від Rouge de Garance. 

Cпочатку я хотіла зробити цю листівку весільною, проте потім засумнівалась, чи готовий наш менталітет до чорного кольору у весільній тематиці і написала нейтральне "вітаю". 

фото тільки одне, тому добавлю, що рамочка з написом і птаха піднесені на клеєвих квадратиках, візерунок підкреслений глоссі акцентом.

використала папір Nymphéas №3, Nymphéas №4,    об'ємні наклейки від Pierre Belvedere, штамп від ММ, чорний StazOn, чорнила ColorBox , чорну гелеву ручку, глоссі акцент.

Ще хочу подякувати усім, хто зробив замовлення в магазині, я дуже рада, що він прийшовся вам до смаку, і прошу вибачення за всі технічні неполадки, які, можливо, у вас виникали (сподіваюсь, що більше не виникне), ми стараємось "відшліфувати" роботу по максимуму, та на початках рідко коли буває гладко :-) Тепер я з нетерпінням чекаю ваших робіт  використанням наших матеріалів!

До речі, усім, кого зацікавив алфавіт-чипборд для декорування, там тепер є додаткове фото, на якій можна розглянути усі плашетки.

Ну і наостанок, Welcome усім моїм новим читачкам, я дуже рада, що ви тепер зі мною і я старатимусь  радувати вас в майбутньому новими роботами як найчастіше. Будьте, як вдома, відзивайтесь в коментарях, не соромтесь, не лінуйтесь, адже мені так важлива ваша думка!

Всім скрапового натнення і до зустрічі!

6 коментарів:

  1. Дуже гарна листівка, Таню! Й дуже теплий пост;)

    ВідповістиВидалити
  2. дякую за теплі слова :) я так само зрозила листівку з твоїми дзвониками. Покажу на днях.

    ВідповістиВидалити
  3. Люблю такий стиль, дуже вишукано!

    Таня, дуже здивувало, що ви пишете свій блог українською, а мене (що пише теж українською) прокоментували російською :)
    :) Але мені приємні ваші візити в мій блог, заходьте ще!

    ВідповістиВидалити
  4. дівчата, дякую!

    Світлана, вже хочу побачити і твою листівку, дуже цікаво!

    Eli, напевне після якогось російського блогу прокоментувала "на автопілоті" :-) взагалі-то стараюсь коментувати мовою блогу, а "по умолчанию" в мене українська :-))
    П.С. до мене тут можна на ти :-)

    ВідповістиВидалити
  5. Тань, очень красивая получилась открыточка. Мне нравятся такие тона )))

    ВідповістиВидалити