четвер, 15 липня 2010 р.

Paris

привіт усім!

Сьогодні хочу показати вам останню свою сторінку -- про нашу поїздку в Париж. Для неї я використала папір на "паризьку" тематику з коллекції "Гюстав" від Руж де Гаранс, там на кожному листочку зображення Ейфелевої вежі (якщо хтось не знає -- Гюстав це ім'я пана Ейфеля, який створив відому Ейфелеву вежу, а сама колекція паперу приурочена 120-літтю "залізної леді" Парижу, тому вона так називається), папір цей і так мені дуже подобається, а тут ще й так по темі :-)

сторінка зроблена за скетчем від Арт-Уголка

трохи деталей:

окрім Ейфелевої вежі то тут, то там я використала інший символ Франції - fleur de lys - королівську лілію. Вона в мене на дирокольному бортику, на плівці з журналінгом і на короні

сторінка мені здалась темнуватою, тож я "освіжила" її рожевим: квітами та назвою. Букви з назви проштамповані і покриті кракелюром 

ну і так як веек-енд в нас получився романтичним, то я не втрималась, і наштампувала парочку сердечок штампиками "Cupidon" від Руж де Гаранс :) 

крім того де-не-де використала Glossy accents для виразності, білу акрилову фарбу, затонувала дістрессом папір.

21 коментар:

  1. волшебная бумага! и страничка просто замечательная!

    ВідповістиВидалити
  2. Бумага здорово легла, заодно и экскурс в историю получила, не знала, кто такой этот Густав, спасибо )) Страничка очень красивая, романтичная и немножко загадочная! Спасибо за участие в нашем задании и удачи!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень стильная страничка!
    Спасибо за участие в задании от АртУголка)

    ВідповістиВидалити
  4. Хорошая страничка, такая романтичная!

    ВідповістиВидалити
  5. вдячна вам усім за ваші теплі і позитивні коментарі!

    ВідповістиВидалити
  6. Очень романтично:) как и сам Париж....

    ВідповістиВидалити