середу, 7 липня 2010 р.

скрап-куточок

привіт!

нарешті я навела лад в своєму скрап-куточку і хочу показати його вам. тепер він виглядає так:

в моєму альбомі майже не залишилося місця для нових сторінок, то я його трішки "почистила" вивішавши деякі з них над столом.

а це власне робоче місце ближче. в підставці все формату А4: скрап-папір, фотопапір, декупаж, різні роздруковки, тощо. в блакитній міні-тумбі з шухлядками складені різні речі маленьких розмірів :

в нижній шухлядці клеєві матеріали

посередині дрібні квіточки, в основному з тих, які продавалиь без упаковки

далі - інструменти. 

в підставці все найнеобхідніше. поряд аерозольні чорнила і лаки з глянцевим та кракелюровим ефектами, їх просто не знала де скласти, тому залишила на столі. мишка - лампа, щоб підсвітити найнедосяжніші місця.

в двох коробках з-під фотоальбомів обрізки паперу форматів 30х30 і А4. тут великі обрізки, такі, де ще зберігся формат листа. чесно кажучи, дівчата, я сама була вражена, коли все склала, і побачила, як багато в мене порізаного паперу! треба мені братись до "економних" сторінок :-)

в наступній коробці (знизу) справжні обрізки - маленькі шматки паперу, з яких ще можна дироколити дрібні фігурки. тут же деякі вирізки.

тепер приступаємо до тумби з шухлядами, яка стоїть на столі

в нижній шухляді інструменти -- різаки, дироколи, кроподайл

в середній -- роботи "в процесі" та деякі з готових виробів

у верхній -- папір. я прихильник традиційного формату 30х30, але маю й інші розміри паперу.

тепер тумба з шухлядами під столом, всього 5 шухляд:

в першій чорнила і штампи, я вже вам показувала. сюди ж я поскладала крейду, акварельні олівці, контур по тканині, тощо.

далі - декоративні матеріали, тут і стікери, і натирки, і декоративний скотч, теги, чипборди і т.д.

в наступній шухляді алфавіти і цифри, усіх форм, текстур і розмірів. проте іноді прокласифікувати все по категоріях важко -- наприклад, штампи-букви куди, до алфавітів чи до штампів? я склала з останніми... а от алфавіти-натирки тут :-)

далі - брадси, люверси, гудзики, перли, прозорі крапельки, металеві прикраси, всяке різне дрібне... тут же об'ємні квіти та квіти, які продавались в упаковці

ну і останнє, але таке ж дороге серцю -- скрап-журнали. кожен раз, коли я їду в Францію, просто не можу пройти повз, і, хоч це дорого (навіть для Франції, порівняно з іншими журналами) і я постійно собі нагадую, що в інтернеті скрапу вище голови, все ж почитати справжній скрап-журнал, це особливе задоволення :-))

і, вже закінчуючи, я помітила, що забула сфорографувати свої стрічки :-( вони примостились в рожевому паперовому пакеті на столі біля тумби, видно на першому фото.

ну, як вам мій скрап-куточок? мені особисто він дає велике бажання поскрапувати... але в мене, як завжди, "бідному женитися нічка коротка" :-)) закінчився в мене в принтері кольоровий картридж, нема чим фото друкувати... а тут в нас дощ, як з відра, не перестає вже другий день, іти нікуди не хочеться, так що спробую розібратись, з тим, що було надруковано раніше...

6 коментарів:

  1. Таня, поздравляю! Так уютно и вместе с тем практично! Желаю много-много часов приятного творчества в твоем уголке!

    ВідповістиВидалити
  2. Очень уютненько получилось, как раз уголок для дождливых скрап вечеров.

    ВідповістиВидалити
  3. Таня, супер! А в какой части квартиры у тебя этот уголок находится?

    ВідповістиВидалити
  4. Явдошка, квартира у нас двухкомнатная, в одной комнате спальня, а вторая для всего остального - тут и гостинная, и рабочий кабинет, и теле-уголок, и скрап-уголок примостился тут же(правда, чтоб его устроить, пришлось сделать перестановку, но от этого никто не постадал :-))

    ВідповістиВидалити
  5. Таня, скрап-куточок просто чудовий, мені дуже подобається коли все має своє місце, дуже гарно все порозкладано, зручно.

    ВідповістиВидалити