суботу, 26 червня 2010 р.

сторінка-автопортрет :-)

Доброго ранку,

часто, коли в домі народжується дитина, батькам хочеться увіковічнити все: і посмішки, і сльози, перші слова і досягнення. Це триває якийсь період - в когось кілька місяців, в когось кілька років- потім "ажіотаж" навколо дитини стихає і мами перестають все занотовувати, залишаються фото при нагоді і досягнення в шкільному щоденнику. А потім ми виростаємо, ідуть щоденні робочі будні і ми (більшість нас) взагалі не фіксуємо ніяких наших думок чи досягнень - думаємо, що все і так запам'ятається назавжди. Хоч і добре знаємо, що дрібні щоденні думки, мрії і переживання, з яких складається наше життя, з часом забудуться. З огляду на це, я вирішила робити щороку сторінку про себе-кохану, і записувати чим я живу в данний період, чого хочу, як сприймаю світ... впевнена, що колись мені цікаво буде це почитати, порівняти, що збулось, а що забулось... отож, сьогодні у мене сторінка про мене :-))

журналінг надрукований на кальці, яка тримається за допомогою брадсів. я його  приховала, бо там є маленький секретик, який поки що відкривати рано :-)

що стосується назви, то тут знову трохи філософії -- не знаю, як вас, а мене дратує загальна думка, що коли дівчина вийшла заміж, народила дитину, має постійну роботу, то все "найголовніше" уже зроблено і життя її вже "намічене" чуть не до кінця, і нічого вже можна не прагнути, не мріяти, бо тепер "все для дітей". Я з цим твердженням зовсім не згідна, у мене ще багато задумів, мрій і побажань, більше навіть, ніж у 18, бо тепер я знаю, що я можу. Тож захотілося мені назвати цю сторінку "Все тільки починається", бо я знаю, що попереду ще багато чого.

 білий фон збризнула двому відтінками рожевого глімера, нарешті його видно на фото! фото без підложки, тому я виділила її процарапавши рамочку на самому зображенні. Напис зроблений на комп'ютері у Ворді, щоб полегшити приклеювання, я його роздрукувала одраку на клейкому папері.

деякі з квітів також збризнуті глімер містом

з матеріалів використала папір Basic Gray Lemonade, BoBunny Jasmyne Botanical і кальку, штампик Inkadinkado, брадси MM, чипборди-цифри MME, металева прикраса -сумочка Toga,  квіти Prima, а також з тканини, куплені в швейному магазині.

От і все. 

Гарних всім вихідних!

7 коментарів:

  1. Красивая страница! и я полностью согласна - всё только начинается)

    ВідповістиВидалити
  2. красива сторінка! особливо сподобалася видряпана рамочка на фото, я колись давно так свої фото підписувала - ставила на них дату мокрою ручкою, яка не пише.
    обов"язково спробую використати такий прийом з рамочкою
    п.с. і правильно! все дійсно тільки починається :)

    ВідповістиВидалити
  3. Хороша ідея - себе треба любити, інакше ніхто нас любити не буде! Дітям не потрібні батьки, які нічого не досягнули. Щасливі батьки - щасливі діти.
    І таку сторінку треба робити не раз у рік, і не два, а кожного місяця!
    П.С. Мені теж цікаво було б почитати чого ти хочеш досягти :)

    ВідповістиВидалити
  4. Отличная страничка!

    Танечка,я получила твою посылку, спасибо огромное, все пришло в целости и сохранности)

    ВідповістиВидалити
  5. 28 -это такой прекрасный возраст! Есть опыт и есть к чему стремиться...
    Отличная идея и ее воплощение!

    ВідповістиВидалити
  6. девочки, мне очень приятно вас читать, я знала, что вы разделите мое мнение!!!

    Яна, а чому саме мокрою ручкою? це мене заінтригувало:-) сама я царапала гострячком циркуля

    Таня,з такими темпами, як я роблю сторінки, то щоб робити подібні щомісяця, мені треба було б скрапити тільки себе! :-)) а це вже був би егоїзм :-))

    Инна, ну и отлично, теперь нетерпится посмотреть как ты это используешь!

    ВідповістиВидалити
  7. Таня, віриш, я не знаю :) коли була в америці, мені так моя прийомна родина показала. Напевно тому що мокра ручка, навіть якщо вона пише - писати по глянцевому фото не буде, але фарбу зцарапає і залишиться лише білий папір.

    ВідповістиВидалити