пʼятницю, 30 жовтня 2009 р.

Welcome!

Привіт усім! Перш за все у мене з"явився перший читач LetrOdectUS, ласкаво прошу! Мені це приємно і тому хочеться віддячити невеличким подаруночком, чекаю на поштову адресу по мейлу. Правда, не обіцяю, що зроблю і відправлю найближчими днями, мені завжди не вистачає часу щоб почати (закінчити, відправити і тд), але головне, що ідей багато, тому на все свій час і все зробиться! Ось так і зараз, малеча в бабусі-дідуся, я думала, що скористаюсь цим щоб закінчити свої сторінки (їх в мене три початих ...) і зробити кілька новорічних листівок, щоб уникнути гарячки останнього моменту, та поки що вільний час пішов на шоппінг (це також приємно) і на прибирання (не так приємно, але потрібно)... тому сьогодні знову покажу вам зроблену раніше міні-сторінку, формату А5. Ця сторіночка викликає у мене особливо теплі емоції, тут ми забираємо донечку з пологового будинку, шкода тільки що личка не видно, але на вулиці тоді було -15°C.
Насправді фото світліші, я їх трішки затемнила, щоб видно було лелек на папері і зайчика в конверті на тезі. До речі, зайчик - це маленька листівочка, всередині я написала щось донечці :-)

4 коментарі:

  1. ого, не сподівалася :) LetrOdectUS - це типу я, Яна з блогу Зроби Сам(А) :)
    а фото було б прикольно якби збільшувалося, можна було б краще роздивитися деталі, бо я лелек так і не знайшла :(

    ВідповістиВидалити
  2. :-)Я по фото начебто здогадалась, але так як не було впевнена, то на всяк випадок не ризикувала, щоб нікого не образити :-)
    а щодо фото, то я ще з блогом не дуже розібралась, як загружати фото так, щоб вони могли збільшуватись, як тільки знайду, одразу виправлюсь :-) а лелеки там на фоновому папері, справді на фото погано видно...

    ВідповістиВидалити
  3. Побачила і лелек, і зайчика....дуже гарненько вийшло ;) Цікаво що Ви там донечці написали :-)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую! а листівочка з зайчиком мініатюрненька, десь см на півтора в розгорненому вигляді, то багато писати не помістилось, отож я написала що вона найкраща донечка в світі і ми її дуже любимо :-))

    ВідповістиВидалити