неділю, 17 березня 2013 р.

30 - сторінка / page

В моєму улюбленому челедж-блозі "Штампоманія" триває супер-кльове завдання під кодовою назвою "Это все Я, Я, Я..."  Чому супер-кльове? Бо воно співпадає з моïм проектом робити щороку сторінку про себе! В завданні треба зробити сторінку з минулорічним фото (а я якраз ïï ще не зробила))) і обов'язково з журналінгом, так що ось моï 30! :-))) (кому цікаво - сторінка 28 і сторінка 29)


30 років для мене, як і для багатьох, стали своєрідною межею, новою лінією відліку і не тільки тому, що саме цьогo року ми змінили місце проживання, краïну, звички... майже все... щоб зберегти найголовніше - сім'ю! Волею випадку (або не випадку - є в мене одна подруга, яка вважає, що все, що здається випадковим, робиться зовсім не випадково і часто несе в собі прихований зміст, здатний змінити життя... але не про це зараз мова)))) ми переïхали в місто, де я вже жила студенкою і де вже все знайоме, є друзі і чимала "наша" община, так що я наче з дому додому переïхала)))) проте це не заважало мені задавати собі чимало питань про життя-буття, і саме про це моя сторінка, яка жартома називається "to be or not to be?" Відповідей на всі моï запитання я минулого року так і не знайшла, але цього року розуміння прийшло і про це буде наступна сторінка! 
Хочете знати? все просто: менше треба думати))))))))) всі ми шукаємо в житті одного - щастя. Tим, хто досі вважає, що щастя - матеріальне, я поки нічим допомогти не можу, чекайте, поки розуміння справжнього прийде до вас саме собою, на все свій час! для мене щастя - духовне, любити, бути коханою, мати щасливу і здорову сім'ю, бути задоволеною життям - домівкою, роботою, друзями... і так далі в тому ж дусі... так от в своï 31 я зрозуміла, який ще один обов'язковий компонент потрібен для щастя - і це спокій. Не думати-аналізувати все і постійно, не старатись все контролювати, не прокручувати в голові всі можливі ситуаціï і ïх рішення, а відпустити... і просто жити і насолоджуватись життям спокійно  і без стресу))) це, ви розумієте, не стосується проблемний ситуацій, а буденного життя: припустимо, пішли ви в парк гуляти з дитиною, світить сонечко, дитина бігає і сміється, ви сидите на лавочці і посміхаєтесь ïй і ... думаєте тим часом про те, скільки в вас на прасування назбиралось, або пpо те, що завтра на роботі буде важкий день і як ви його проживете, або думаєте про те, що ви приготуєте на вечерю чи що треба комусь зателефонувати, поки час у вас є... розумієте? не думаєте про те, як тепло від сонечка і який дзвінкий в вашоï дитини сміх і як вам добре бути тут зараз, а про щось зовсім непотрібне в той момент, тобто раз думками ви далеко, то ви і не проживаєте цей момент як мали б, не насолоджyєтесь життям, бо життя тут, а ви думками десь там.... Це просто приклад, але такого насправді в житті набагато більше, ніж здається)))) Записала для себе, щоб не забути ідею за рік))))) бо за ці 5 місяців (я рахую свій рік від ДН до ДН) в мене поки жодноï фото, де я сама)))

Але повернемось до моєï сторінки - це ліфтинг сторінки Олі-Winged для блогу "ScrapLifting" , до речі, перший мій ліфт сторінки :-) А це оригінал 


Ця сторінка мені незвично давалася в тому плані, що все на ній закінчувалось - почалося з того, що в принтері закінчився жовтий колір і половина фотографіï синюшна)))) вирішила залишити так, бо поки віднесеш в ательє чи купиш новий картридж, бажання ïï робити пройде... потім закінчився незамінний мій двосторонній скотч, прийшлось викручуватись степлером... потім захотіла пофарбувати чипборд в зелений колір і побачила, що в мене вже нема чим ґрунтувати - ні білого акрилу, ні гессо, нічого такoго більше нема... капець, дожилась то ж я вирішила пофарбувати його спочатку білим лаком для нігтів і одразу запшикала смарагдовим містом (бо ж коли лак висохне і стане глянцевим, то стече)))) еффект несподівано мені дуже сподобався - вийшло неоднорідно, як в лісі, де змішуються різні кольори зеленого... хоча міст я викорисата тільки одного кольору... З цим чипбордом в роботі беру участь в завданні блога "Скрапоголіки".

ну і кілька слів про вибір кольорів - зелений, як символ спокою + фіолетовий - мій улюблений колір = класна палітра, за яку дякую блогу "Киïвський скрап-клуб"

ого, скільки написала)))) хотіла ще про рідер з вами поговорити, але вже, певно, наступного разу)))))
Дякую всім за увагу, гарноï вам неділі, насолоджууйтесь своïми близькими!!!!
і до скорого, цьомчик!

27 коментарів:

  1. Дуже гарне фото, Таня) а ще дуже точно ти підмітила такі важливі речі, всі ми рано чи пізно розставляємо для себе пріоритети, вирішуємо, що для нас є справжньою цінністю...але що б хто не вважав для себе справжнім щастям, важливо ПРОЖИВАТИ кожен момент свого життя, бути саме ТУТ і ЗАРАЗ, щоб не було враження, що життя проходить повз тебе...дякую тобі за такий філософський пост)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Марянка, приємно, що ти розділяєш моï думки!оcнoвну ідею, по крайній мірі, бо, перечитавши пост, я думаю, що висловилось не зовсім так, як відчувається, та це не головне - головне внутрішнє усвідомлення чогось важливого))))

      Видалити
  2. Таня, суперская страничка! нравится сочная зелень в сочетании с фиолетовым) спасибо за участие!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лена, спасибо вам за задание!!! последним временем во многих ваших заданиях хотела принять участие, но "то не успел, то опоздал"... так что я и сама рада, что в этот раз yes! я это сделала))))

      Видалити
  3. хорошая страничка! с интересом почитала твои мысли :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибо, Вика! рада, что тебе интересно)))) хотя обо всём не напишешь (особенно такой лентяйке, как я), это так, заметки на полях :-)

      Видалити
  4. Таня, страничка супер! интересные мысли, такие многим наверное в 30 приходят :)
    и очень здорово чипборд обыгран, иногда отсутствие материалов приводит к удачным экспериментам :)
    спасибо за участие в задании Штампомании!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дааа, Віка, згідна, 30 - цікавий вік з не менш цікавими думками в голові)))))
      дякую за візит!

      Видалити
  5. Танюшка, така сторінка чудова!!! і як я тебе розумію! )))
    сама дійшла до такої думки що надто часто ми не насолоджуємось тими моментами що є зараз, думаючи про зовсім інше ((
    цікаво було розглядати сторінку, наче і в твоєму стилі, але і стільки нового добавлено )) про те що фото синє трішки я вже глянула потім )) Все наче єдине ціле і здається що саме такою вона і мала бути )))
    до речі цікава ідея робити сторінку на ДН )) задумалась я )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Оксана! я теж, дивлячись на цю сторінку, не зовсім себе впізнаю в оформленні, взагалі, спочатку на ній мали бути тепло-зелені кольори, як на фото, так і в оформленні, а вийшло холоднувато, навіть мрачнувато, може підсвідомо))))) дуже вже я тоді забивала собі голову усім підряд)))))
      а ідея робити сторінку не саме до ДН, а просто раз в рік, на зразок щоденника (річного), щоб записувати чим я живу і бачити як міняється (чи не міняється) зовнішній вигляд також.... ця фото, наприклад, з травня, а за 31 в мене поки жодноï фото з мене самоï нема, треба щось з цим робити))))
      ще стосовно такого проекту - я вже думаю, що його краще не показувати на широку публіку, а робити для себе, бо журналінг на цій от сторінці вийшов дуже загальним, років через 30 я може і не згадаю, які саме питання крутились в голові :-) треба писати конкретніше і персоналізованіше))))

      Видалити
  6. Танюша, ти повністю права, про проживання теперішнього моменту! Ех!!!! Мені вчитись і вчитись! Merci! А твоя сторінка дуже яскрава та красномовна :)))
    p.s. А твій блог для мене став новою знахідкою - своєрідна практика французької :))) Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Танюша!
      а по-французьки я ж лінюсь писати {то так довго про одне і те ж писати двічі} - в цьому записі знов ні слова(((( але ідею не покидаю, будуть ще і двомовні пости :-)

      Видалити
  7. Таня, работа шикарная! очень понравились черные акценты, делают работу очень нарядной. Спасибо за участие в задании блога "Scrap Lifting"

    ВідповістиВидалити
  8. замечательная страничка. цвета просто завораживают! чудесно! Спасибо за участие в задании блога Scrap Lifting!

    ВідповістиВидалити
  9. Страничка невероятная, очень понравилась) Спасибо от Киевского скрапклуба, будем рады видеть вас снова в других заданиях блога!

    ВідповістиВидалити
  10. Какой хороший лифтинг! Обожаю эти цвета! спасибо от Скраплифтинг!

    ВідповістиВидалити
  11. Звичайно, "TO BE"!
    Як же ти добре написала! Я сама задумалась над тим всім і можу напевно підписатися під кожним твоїм словом... Дякую, що нагадала мені стільки правильних речей!
    І сторіночка вийшла така цікава. Зі смислом, з ідеєю. Дуже вдалі кольори, як на мене - значить, все не випадково :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Олечка! не випадково - це точно :-) я щось останнім часом вкотре переконуюсь, що все, що здається випадковим, стається зовсім не просто так... скрап- то дрібничка, порівняно з іншими життєвими ситуаціями і цінностями, але навіть тут ця проста закономірність діє))))

      Видалити
  12. Танюш, очень хорошая страничка получилась и рассуждения мне твои нравятся!

    ВідповістиВидалити
  13. Пробач, я прогавила. Дякую за все, що ти тут написала. Це теж невипадково:) Для когось... Мені це надає крил і нагадує про "тепер і зараз", іноді забуваю. Фото ніби таким і мало бути, прийнаймні я б не помітила:)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, Олю, згiдна, життя затягуе i ми забуваемо про найголовнiше, менi теж подобаеться час вд часу так "фiлософськi" пости читати))))
      а щодо фото - якщо бiльшсть i не помiтила, значить воно гармонйно вписалось в сторiнку, це класно! ;-)

      Видалити
  14. Таня, здравствуйте! Подскажите, на что клеите пленку? Спасибо. Лена.

    ВідповістиВидалити
  15. На этой страничке оверлей приклеен на глосси по линии узоров

    ВідповістиВидалити