понеділок, 14 січня 2013 р.

Підсумки новорічного проекту

Ось і прийшов час підбити підсумки нашого новорічного проекту по декору наших домівок)))) хто не в курсі - читаємо умови тут. Найперше, що хочу сказати, це те, що проект цей був зовсім не продуманий і не сплановаваний заздалегідь (я написала вам про нього практично в той же день, коли мені це спало на думку і проходила всі етапи "наживо"), тому і були деякі організаційні недоліки ( з лінками, наприклад)))). Але я рада, що він надихнув тих дівчат, які брали участь ( а може і більше))) і мені приємно було розглядати ваші затишні і такі гарні оселі! Так що тим всім, хто приєднались до мене - величезне ДЯКУЮ! 

Що стосується мене самоï, то, на жаль, я не зробила всі етапи проекту((( насправді на кожен етап за планом виділявся тиждень і все мало б встигнутись без проблем, але в мене набагато більше часу забрав адвент, який я закінчила практично 30 листопада, то ж до інших прикрас я приступила вже з запізненням, а вже на початку грудня почала готуватись до дня народження донечки і це, будучи важливішим для мене, також відібрало час від новорічних приготувань...

В результаті я зробила:
Етап 2 - гірлянда - не зробила
Етап 3 - паперовий декор - не зробила 
Етап 4 - декор свічок - декорувала скляні баночки з-під йогуртів, зробивши з них новорічні ліхтарики
Етап 5 - віночок
Етап 6 - оформлення подарунків
Я робила теги, за таким же принципом, що і минулого року - використовуючи штампінг і поменше розхідних матеріалів))) фото невдалі, але перефотографувати не можу, бо теги вже давним давно згоріли в каміні)))) так-так, тривалість життя в них недовга))))


я збиралася пакувати подарунки в фіолетово-золотій гаммі, як і ялинка, але (вже писала вам) чоловік мій дав той папір малій, щоб вона занесла з машини додому, то я не ризикнула пакувати подарунки від Діда Мороза в те, що вона вже бачила, і запакувала в звичайний папір. Теги на подарунках сфотографувати забула, але вони є, просто засвічені на фото. Ось наша ялинка)))
В нас подарунків небагато, бо більшість з них Дід Мороз відніс до бабусі і дідуся, де зібралась вся сім'я)))) Нетерплячі сестрички "вираховують" своï подарунки по підписах на тегах
 і найприємніший момент))))))))))

Це що стосується мене. Що не встигла цього року, одразу вношу в списочок для наступних свят))))

А тепер перейдемо до ваших робіт і найочікуваного, напевно, - подарунку. Ось що отримає від мене переможниця:
А поïде полетить він до єдиноï , хто зробив абсолютно всі етапи проекту і навіть бонусний етап - новорічне печиво, а це в нас Оля з Бамбетлю (та ïï Іринка))) !!!! так що без жодних сумнівів і абсолютно заслужено, Олечко, вітаю! і чекаю твою адресу, будемо тебе залучати до паперових справ)))) якщо хочеш, наштампую тобі інших зображень і надироколю бордюрчиків чи форм - пиши мені твоï побажання + адресу на tania_bublias .... yahoo.fr, чекаю))))
Ще раз дякую всім учасницям за ваші прекрасні роботи, сподіваюсь, що цей проект привніс трохи різноманітності в ваші свята)))) До наступних видумок задумок!!

13 коментарів:

  1. Клас, Олічка, вітаю.
    Я дуже 3адоволена, що все ж таки рішилась на участь у цьому проекті. І робила всі етапи*крім бонусного), щоправда ще не всі виклала, думала, що підсумки десь числа 20. але то нічого! Олічка і її донечка молодці!
    Таня, ще ра3дякую а чудову гру! Тепер 3наю точно, наступного року приймати участь ОБОВ"Я3КОВО!!!! Головне, щоб усі 3дорові були. Чого і вам бажаю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, Юлечка, я бачила, що ти чудово справилась!!! особливо як для мами маленького пустунчика))) але не бачила в тебе упаковки подарунків (я так зрозуміла то з паперовим декором 2в1), печива я і так особливо не враховувала, але ж як чудово, коли є хтось, хто зробив усе! особисто я винесла з цього масу позитивних емоцій і натхнення, сподіваюсь, ви теж)))) щодо дат - то мали б усі все показати до 10 січня (я уточнювала це в останньому, 6-му етапі). Наступного року організуємось ліпше і все буде без непорозумінь))))

      Видалити
    2. таня, та я ж не проти, я тільки 3а Олічку. Вона молодчинка.
      Я ж приймала участь не 3аради подарунку чи ви3нання. Я рада, що відбулися хоч і маленькі але ж таки 3міни у наших "сімейних піжамних вечірках" ))) і це все дякуючи СП!!!!

      Видалити
  2. Ох, нічого собі... Я й не сподівалась:) Ми просто гарно розважились, паралельно фотографуючи і показуючи "тьотям з блогів" :))) Дякую, що так високо оцінили наші старання! Іринка буде ще в більшому захваті :) Ото вже ввечері її порадую... Таня, я зараз навіть не знаю, що сказати, крім ВЕЛИЧЕЗНОЇ ПОДЯКИ! Справа навіть не в призі, ти ж розумієш, просто неймовірно приємно, коли тобі виявляють стільки уваги і тепла! Просто так:) Завдяки Тобі наше свято було дуже цікавим, незвичайним в деякій мірі, продуманим, спланованим (в більшій чи меншій мірі, але...), я б навіть сказала - казковим і стильним! Супер! Напишу на електронку :)))) Удачі всім в Новому році!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олічка вітаю! Іринці в3агалі величене вітаннячко. Бо рідко коли діти проміняють гуляння у снжну 3иму чи віддірвулься від компа, а аймуться цікавим аняттям. Мені наприклад, не вдалося 3ацікавити дочку чоловіка (вона так і сиділа біля компа), а Іруська 3ОЛОТО!!!

      Видалити
    2. Дякую за вітання і за ЗОЛОТО:)))) Моє золото теж сидить біля компіка часто, то тепер час такий :) Але будемо над тим працювати:) Про антипіжамну вечірку - сто відсотків! Нарешті ми гарно і при параді зустріли НР :)

      Видалити
    3. Олечко, дякую тобі за твій позитив і теплі слова! а якщо ви приємно розважились (то ж так і має бути з хоббі!!!), гарно зустріли новий рік і до того ж за те отримаєте подарунок - хіба це не кльово)))))) чекаю твого листа!

      Видалити
  3. Вітаю переможницю! Ех, шкода, що я пізно дізналась про твій, Тпнюш, проект! Наступного року буду грати з вами!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. чудово, я тільки за!!! але ти і без проекту класно прикрасила свою оселю))))

      Видалити
  4. Танічка, дякую за організацію такого чудового проекту, ти молодчинка :) Нажаль я теж не все зробила, але буде стимул на наступний рік :)
    І вітаю Олічку!!!!!! :)

    ВідповістиВидалити
  5. Класний задум і хороший получився проект! Молодці дівчатка!
    Вітаю Олюсю, щасливиця! тепер хай попробує не скрапити... мусиш вчитися))))))

    ВідповістиВидалити
  6. Вытаю переможця! Дякую за проект та надхнення!

    ВідповістиВидалити
  7. дівчата, дякую вам усім за участь і підтримку))))

    ВідповістиВидалити