пʼятницю, 10 червня 2011 р.

Новини

Привіт-привіт!
Давно не бачились)))) На блоговедення часу зовсім немає - настільки захопив бурхливий вихор життя)))
Забігла на мить - розказати вам про новини магазину.
В зв'язку з тим, що я переїзжаю і не зможу більше займатись магазином МадамСкрап , всі залишки складу зараз там можна придбати за просто шаленими знижками, практично по собівартості, так що поспішайте!
Знижки триватимуть днів десять, точно поки що не можу сказати, не знаю, скільки часу ми ще будемо на місці і не "запаковані"
Щодо блогу, постараюся надовго не зникати, проте думаю, що протягом літа навряд ви зможу часто тут з'являтись. Зате потім розкажу і покажу вам багато цікавого!!!
Всіх люблю, по можливості захожу до вас, любуюсь!
Цьом -цьом, не забувайте мене)))
P.S. Якщо раптом хтось з вас хоче спробувати себе в ролі хазяйки скрап-магазину, можете писати на мейлSmile

10 коментарів:

  1. Шкода, що так вийшло, а може і ні, все що неробитьтся, робиться на краще)) А в іншому місті неможна буде займатись тим магазином? а взагалі що потрібно хазяйці магазину, крім грошей?))))

    ВідповістиВидалити
  2. Таня, написала тобі на пошту з letrodectus@gmail.com чекаю відповіді :)

    ВідповістиВидалити
  3. Соломія, я не дуже зрозуміла останню фразу )))
    Яна, зараз гляну і відпишу.

    ВідповістиВидалити
  4. Cоломія - окрім грошей потрібні хороші нерви, купа вільного часу і надійний партнер/компаньойон :)

    ВідповістиВидалити
  5. ну в мене є така мрія (чи як), мати свій магазин. Але ж для цього потрібен найперше стартовий капітал, і далі....якіь там зв"язки)))
    Яна, дякую:)

    ВідповістиВидалити
  6. Соломія, в принципі, з Яною я згідна, стосовно вимог, і гроші тут якраз не на першому місці. Тому що якщо магазином займатись як хоббі (чим скрап є первоначально) толку не буде, тому для мене "купа часу" чи не найголовніший чинник. Особисто мені його бракувало, тому, можливо, щось десь склалося і не так, як я хотіла чи планувала.
    Ну і потім - товар, ще до того, як "заводити" магазин, треба точно знати, де купити, як завезти і т.д. Тобто, коли є гроші, завжди треба мати чітке уявлення, як іх раціонально витрачати, щоб вони примножувались, а не ділились)))
    а ще треба дуже любити свою справу - бо коли хоббі переростає в роботу, з нього спадає вся та безтурботність і чарівність, яка нас до нього приваблює, а залишається робота,обов'язок.
    В цьому плані я захоплююсь Яною - скільки вона скрапить для блогу і для магазину, та ще й треба, щоб все було топ, викликало у інших бажання купити - це має вимагати багато зусиль, адже натхнення не завжди бездонна бочка. І добре розумію Янине бажання набрати дизайнерів- підмогу. Хоч від того блог трохи втратив, на мою думку, зате Яні 100% стало трохи легше жити.Така моя думка.А ти що скажеш, Яно? :-)
    могла б я ще багато чого написати,але як для коментаря, і так багато. Тому, поки все, якщо є питання, задавай(те).

    ВідповістиВидалити
  7. настає момент коли на весь цей скрап і дивитися не хочеться :) і всі товари стоять поперек горла і хай там що, а робити не хочеться зовсім нічого (навіть на чужі роботи буває не хочеться дивитися).
    стосовно робіт - Таня абсолютно правильно кажеш, треба робити так, щоб у інших було бажання купити, а так не завжди виходить. Є багато товару, який не в моєму стилі, не в тих кольорах, які мені подобаються. Але я вже якось звикла - треба, значить треба. сідаю і роблю. рідко коли скраплю повністю в своє задоволення, бо знаю, що треба в першу чергу зробити щось для блогу, а потім для себе. зараз для прикладу мучаю себе роботами для давкрафт, які вони хочуть взяти на літню CHA.

    стосовно блогу - повністю згідна, що блог погіршав. і що я вже тільки не робила, не вигадувала (та й далі вигадую), щоб покращити ситуацію. все таки з приходом інших авторів блог перестав бути персональним, особистим. а раніше багато хто його тому і читав.

    я звичайно пробую тішити себе думкою, що скрап це все ще хобі для мене, але останнім часом воно все більше і більше переходить в роботу

    ВідповістиВидалити
  8. Таня, сподіваюсь, цей переїзд буде для вас приємним та успішним!
    Щасти вам!

    ВідповістиВидалити
  9. Таня, я впевнена, що всі зміни лише на краще. :) Будемо чекати від тебе цікавих новин! І удачі на новому місці! :)

    ВідповістиВидалити