неділю, 24 жовтня 2010 р.

Листівка + міні МК

Привіт усім!

Вчора в нас сталася щаслива подія - народився племінник Макс!  і для нього, а вірніше поки що для його щасливих батьків, я зробила ось таку листівку

дуже мене приваблює останнім часом поєднання натурального крафту з різними кольорами: блакитним, зеленим, рожевим...

ще одне фото, при іншому освітленні, тут кольори як вживу

всередині листівка прикрашена милим штампиком

матеріали: картон Mahé i Canson, папір Toga, дитячі штампи від Artemio, дирокол дитяча ніжка від Artemio, квіти Пріма, стрічка залишилась від якогось подарунку.

дуже мені подобаються маленькі дироколи, на мою думку вони дуже практичні -- дивіться. здавалось би такий манюсінький шматок папеу згодиться хіба що для смітника, але ні. і його можна раціонально використати

Спочатку я хотіла використати для листівки розфарбований штамп, і, хоч в результаті мені більше сподобалась нерозфарбована, все  ж хочу поділитися ідейкою, як можна нестандартно використати аерозольні чорнила, а саме для розфарбовування картинки. 

для цього я зазвичай користуюсь акварельними олівцями і маркером з резервуаром для води якраз для створення бажаного ефекту акварелі. Сам маркер в розібраному вигляді складається з 4-ох частин: тонюсінький пензлик +ковпачок та власне резервуар для води + чорна насадка з вузесеньким отвором, що дозволяє рівнмірне надходження води до пензлика

проте у мене в наборі є тільки один синій олівець, а мені хотілося хоча б два кольори, щоб створити об'ємність.  Тому я взяла аерозольне чорлило, бризнула ним на целофаовий пакет (можна викоритати будь-яку неабсорбуючу поверхню -скло, пластик і т.д.), чорнило одразу зібралось в каплі, які я злила в одну. 

потім змокнула в нього маркер, який одразу всмоктав в себе чорнило, як губка (вибачте за якість фото, фотографувала лівою рукою і сфокусувала не те, що треба було)

залишилось тільки розмалювувати  

так само можна розмальовувати дистресс чорнилами також, в такому випадку можна набирати маркером чорнило прямо з штемпельної подушечки, що ще практичніше.

От і все, якщо цей пост якось вас зачепив, не вагайтесь, пишіть мені. Згадайте, як вам приємно читати коментарі до ваших творів і передайте посмішку по естафеті :-)

А вже з наступного посту для вас обіцяна цукерка! 

9 коментарів:

  1. открыточка получилась такая нежная! у меня с раскрашиванием не сложилось, хотя я только акварельными карандашами пробовала.

    ВідповістиВидалити
  2. И мне больше нравится не раскрашенные, так стильно! Очень гармоничная открытка!

    ВідповістиВидалити
  3. А я у Вас в магазине не видела такой шампик!

    ВідповістиВидалити
  4. Гарно виглядають чорнила вже на целофані.
    Класна листівка!

    ВідповістиВидалити
  5. дякую, дівчата, так приємно вас читати!
    Алиса, в магазині штампи є всі три поки що, я там просто дала загальне посилання, а не на кожен штамп окремо,то треба "пройтись" по інших сторінках

    ВідповістиВидалити
  6. Какая красота!!!Спасибо за МК!

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарна листівка і гармонійне поєднання кольорів! Мені дуже подобається:)

    ВідповістиВидалити