середу, 13 жовтня 2010 р.

Подарунки від МадамСкрап

Привіт!

Як ви вже, певно, помітили, я трохи пропала з блогосфери останнім часом -- ніколи раніше не думала, що інтернет-магазин забирає так багато часу! І щоб совість не мучила, що закидаю свій блог, поділюся тохи з вами тим, що я робила :-)

отож, найперше - готувала для вас подарунки! як я вже писала тут, між усіма, хто зробить покупку в МадамСкрап до 31 жовтня включно, ми розіграємо 5 подарунків. і хто зна, можливо саме вам пощастить виграти:

1. Фен для гарячого ембосингу від Artemio

2. Макетний коврик 30х45см від Artemio

3. Набір двостороннього паперу 30х30см з вінтажної коллекції Ink'N Rose від Fanreluches Design

4. Знижка -10% на весь асортимент магазину* 5. Знижка -5% на весь асортимент магазину* * знижка одноразова, дiйсна до 31 грудня 2010року.

адже удача посміхається тим, хто намагається!

Також я нарешті виклала на сайт (майже) всі новинки, і тепер у нас можна придбати:

Ну і останнє - я ще встигла підготувати для вас цукерочку (причин для неї назбиралось більше, ніж достатньо), але про це наступного разу, щоб не мішати все в кучу:-) 

Все, а тепер я біжу до скрапу - дуже вже скучила :-)

Па-па!

3 коментарі:

  1. в тебе стільки цікавих новинок :) все хочеться спробувати :) а маркер для ембосінгу - що з ним робити? правильно я розумію, що це як клей, що малює тоненько, а потім на нього наносити пудру?

    ВідповістиВидалити
  2. дякую, Свєта!
    так, правильно розумієш, під пальцями він не клейкий, а пудра на ньогол ипне - перевага в тому,що можна написати чи намалювати все, що завгодно і заембосити!до того ж маркер з двома кінцями - тонким і товстим, можна обити різні шрифти

    ВідповістиВидалити
  3. Ох, Таня, такое все замечательное! Все заглядываю в Ваш магазин, настраиваюсь на покупку :)
    Заходите ко мне за наградами

    ВідповістиВидалити