четвер, 21 січня 2010 р.

Міні-альбом для хлопчика

Сьогодні хочу показати вам альбомчик для хлопчика, про який згадувала в попередньому повідомленні. Альбомчик планувався в подарунок на Різдво і спочатку я хотіла його весь зробити на новорічну тему, але потім подумала що форма грузовика не дуже до цього підходить і зробила його різноплановим. Використала дитячий папір Nursery Baby Boy i папір Creative Café з моєї цукерочки, iм"я на титульній сторінці чипборди Artemio, штампи також Artemio i один від "питерский скрапклуб", ну і різні прикрашалки. На титульній сторінці місце для контурного фото, за бажанням. За задумом, фото мають бути наклеєні на рамки з паперу так, щоб з кожної сторони виступало кілька міліметрів і утворилась рамка навколо фото. всі декоратисні елементи, які наступають на фото, наклеєні так, щоб фото можна було за них просунути. майже усі штампи -- гарячий ембосінг, деякі елементи підняті на клеєві квадратики.

ці фото сфотографована до того, як я зав"язала стрічки, які утворюють додатковий декор навколо віконечка

тут над буквами сніжок, ялинка і сніговичок дирокольні

Такий от альбомчик. старалася не перегружати детальками, в подарунок краще бути стриманим :-) якща мама Дімітріка сфотографує альбом з фото, пакажу вам ще й кінечний результат. Мушу визнати, що спочатку мені дуже дивно було працювати без фото, бо для мене скрап це фото перш за все, саме в них я знахожу натхнення, але потім втягнулась, і тепер знаю, що почну знову! наступним буде альбом для маленької дівчинки, яка ще поки що гріється в маминому животику :-))

5 коментарів:

  1. дуже красивий та лаконічний альбом! сподобалися букви-чипборди в цяточку )

    ВідповістиВидалити
  2. дуже сподобався, стільки цікавих детальок! це була готова заготовка грузовичка чи ти вирізала?

    ВідповістиВидалити
  3. дякую! заготовка була готова, до речі планувався не грузовичок, але магазин помилився в замовленні, тож маємо те, що маємо :-))

    ВідповістиВидалити
  4. какая прелесть, очень гармоничный альбомчик)

    ВідповістиВидалити