вівторок, 25 серпня 2015 р.

Project Life - титульна сторінка 2015

Привіт-привіт!
 
та-дам, я вирішила повернутися в блог))))
 
Не знаю тільки чи надовго, а то він з першого ж посту починає мене дратувати :
 
фото, чіткі на компютері, знову ж грузяться розпливчаті сюди, гррр

Після літнього розслабону вирішила зробити собі поштовх до активного ПЛ-вання: купила нових карток і штампиків для натхнення, ножі до різака, картридж в принтер, одним словом все необхідне щоб не було більше відмазок не робити)))) І вирішила показувати його по троху вам, для мотивації теж :-)

Почну з титульної сторінки, бо тут ч/б фото, а мені хотілось взяти участь в завданні від Бумаги-Мараки.

 
А сторінка не проста, а золота))) Тому дуже важко її сфотографувати, тим більше, що у мене смуточок: поламався мій зеркальний фотоапарат, Якраз перед тим, як у відпустку їхати, еех... пішла я купила новий і що думаєте? з фабричним дефектом виявися! тепер обидва на ремонті, а я все фоторгафую на телефон (((

Трохи про сторінку: проста, як я це люблю. Чипборд гласить: наше сімейне життя. Під ним я збиралася написати плани на рік, але так як їх було багато і досить особисті, я написала більш в загальних рисах, чого хотілося б: проводити час разом, затишку і все таке... ну і спортом займатись - це вже коронне на початку року, і галочкою не відмічене, бо ще треба над цим працювати) Ще одне не відмічене галочкою - збільшення сімї, ну, тут також треба наважитись, ха-ха! Я вже давно вийшла з памперсного періоду і щось мені не дуже хочеться знов туди) Але теоретично хотілось би, так що побачимо, чи буде відмічена галочка до кінця року ))))

На сторінці один з моїх улюблених прийомів: використання однакових карток. Здається мені, це додає гармонії і класу. А під п'ятіркою не така картка, як під iншими цифрами: як лист відривного календаря, символізує плин часу... А насправді просто в коллекції, яку я використовувала, було тільки по три картки однакових дизайнів, треба було викручуватись))))

Цифри вирізані плоттером, от вже він пихтів-мучився з товстезним листом з глітером, навіть після кількох шарів прорізки довелося дорізати макетним ножиком, з такими цупкими листами, я думаю, станки для вирубки з ножами справляються краще)

Поки що все, якщо хтось тут є, буду рада почитати))))

До скорих зустрічей!