середу, 30 листопада 2011 р.

Attrape ma Boule de Neige

Привіт!
Набридло мені робити листівки, деякi так і лежать незакінченні ))) а все тому, що з'явилося в мене враження, що я витрачаю час на щось несуттєве, тоді як стільки фото лежать необробленими і я так хочу робити сторінки!

Ця сторінка з минулорічними зимовими фото (цього року в нас зимою поки і не пахне, температура нижче +10 не опускається :-), до неї буде ще одна з більше фото і журналінгом.
назва Attrape ma Boule de Neige -Лови мою сніжку - французькою - це вина готових алфавітів, вони не завжди складаються в кирилицю

суботу, 26 листопада 2011 р.

Листівка до дня народження

привіт!

листівка Clean&Simple (так хочеться добре освоïти цей стиль і частіше робити такі роботи!) на день народження для сuночка моєï подруги і куми за сумісництвом 


вівторок, 22 листопада 2011 р.

МК - як є поєдную штампи між собою!

Привіт!

Сьогодні хочу поговорити з вами про штампи. Бо, думаю, немає такої скрап-майстрині, у якої б не було жодного штампу чи чорнила, а навпаки, ми їх купуємо часто, з задоволенням і з передчуттям зробити з ними щось класне))) і часто купуємо в наборах, бо їх, класнючих, там багато і так дешевше.

Далі не узагальнюю - говорю тільки про себе) В мене штампів багато і акрилових, і резинових на дерев'яній основі, і з вспіненої резини і навіть резинові не монтовані. і чорнил в мене багато всяких різних.І от що я помітила - штампи свої я викоритовую мало, деяких зовсім не використовувала ще, деякі раз-двічі штампану і все, здається мені, що повторююсь((( а з чорнил саме ходове у мене - чорний стазон, а всі решту, красиві - кольорові, ідуть в хід дуже рідко. На жаль. Тому я вирішила вимагати більше від своїх штампів і чорнил))) Тобто поєднувати їх між собою і використовувати різні кольори для одного штампу - так можна досягти нескінченної кількості комбінацій!!!

Покажу вам, як я це робила і що з того вийшло :-)

Увага, дуже довгий пост)))

вівторок, 15 листопада 2011 р.

Листівка з ялинкою





Привіт!

сьогодні швиденько чергова листівка за скетчем від Арт-Уголка - дуже проста, але вона мені чи не найбільше подобається! якось вона так вишукано виглядає зі своïми темними нейтральними кольорами і сніжним блиском, обожнюю таке поєднання. я взагалі люблю чистий стиль, хоч по роботах це і не дуже видно


З цією роботою також беру участь в конкурсі від "Зроби Сам(а)", там треба зробити роботу з ялинкою.


Ну і хто ще не бачив попереднього посту - обовязково загляньте, можливо, знайдете там щось цікавеньке для себе)))

і про цукерку не забувайте!

Всім цьомчик і гарного тижня! кажуть, на Украïні вже сніг, не мерзніть!!!

понеділок, 14 листопада 2011 р.

ПРОДАМ скрап-матеріали

Даний пост комерційного характеру))) Справа в тому, що після закриття магазину "МадамСкрап", у мене залишилось ще трохи матеріалів, які я вирішила продати по собіватості, аби не пропадало. Бо якщо розхідні матеріали (брадси, люверси і т.д.) я ще можу використати сама, то по дві упаковкиоднакових штампів чи два встановлювачі люверсів мені точно не треба)))  до того ж останній завоз в магазин прийшов за тиждень до закриття, то я вже не виставляла це на сайт, так що тут ви знайдете навіть таке, чого в магазині не було.

Загальна інформація: 

  • товари зібрані в набори і вже запаковані, це означає, що ви можете купити тільки цілий набір
  • доставка коштує 20грн, здійснюється тільки накладенним платежом Укроштою або НП і тільки по території України
  • ціна за набір наведена включно з доставкою 
  • товар відправляєься з України, тобто через 3-5 днів після замовлення (це залежатим від роботи пошти) це буде у вас
  • я не розписую, з чого але складається кожен набір, це видно на фото, але якщо вам потрібна додаткова інформація ви можете заптати в коментаряхабо написати мені на tania_bublias собачка yahoo.fr
Набір №1 -- 220грн (200 +20) 
набри брадсів від Артеміо на різну тематику. средній розмір брадсів - 1см. деякі звийчайні металеві, деякі текстурні. наприклад, білі сніжинки "пухнасті" (див.новорічну листівку)
ще один приклад використання


Набір №4 - 220грн (200 + 20) тема: хлопчики, школа, природа


Набір №5 - 170грн (150 + 20) тема: народження дівчинки. хоча в штампах є також закохані мишки. в рулоні стрічка рожева, однотонна 
приклад використання штампів
приклад використання дерева



Набір №7 - 160 грн ( 140 + 20 ) тема: дівчача, але букви-чипборди можна декорувати, як душі заманеться! (в наборі 296 чипбордів - букв і символів, зображень, різних розмірів)




Набір №8 - 120грн ( 100 + 20 ) тема: зима, Новий Рік, Різдво.

Приємних покупок!!!

Снiговички!

Привіт!

Ще одна новорічна листівка - з того ж паперу і знову за скетчем від Арт-Уголка і знову моï сніговички

неділю, 13 листопада 2011 р.

Троянда в снігу - pожева новорічна листівка

Привіт!

Сьогодні я до вас з новою новорічною листівкою за скетчем від "АтрУголка" і з паперу від "Les papiers de Pandore", цього разу Новий Рік у нас рожевий, троянда в снігу)))

четвер, 10 листопада 2011 р.

Candy for you!

!!! Я помітила, що через деякі браузери картинка цукерки зчитувалась неправильно і невідомо звідки з'являвся OverBlog.Так не має бути!))) на картинці має бути зображення паперу, прошу перевірити наявність "правильної" картинки в ваших блогах. !!!


Привіт! Привет! Salut!

Надумала я подарувати комусь з вас свою останню любов - нову зимову коллекцію паперу від моєï улюбленоï французькоï марки "Les papiers de Pandore".

Коллекція складається з 6 листів двостороннього паперу. Якщо до розіграшу поïду додому - додам ще дещо з залишків від магазину, ще не знаю що саме.

Хто бажає, скажіть про це в коментарях до 1 грудня - щоб подарунок встиг до вас доïхати до Нового року і оформити ваші свіженькі святкові фото.

вівторок, 8 листопада 2011 р.

Blue Sky Christmas - листівка до Нового Року

Привіт!

Скажіть, у вас буває таке, що, сідаючи за роботу, ви вагаєтесь який з усіх тих паперів, що ви відібрали, підійде краще, яка з прикрас буде найвлучнішою, який саме напис чи штамп обрати з усіх можливих? у мене це постійна дилема, я дуже рідко уявляю собі остаточний варіант роботи, коли сідаю за неї і часто вагаюсь, обираючи матеріали. Тож цього разу я вирішила поекспериментувати))):

 я обрала скетч (від "АртУголка") , колекцію паперу (нову зимову від "Les Papiers de Pandore" - я від неї в захваті!) і штамп ( від "Artemio", також дуже мені подобається) і вирішила зробити кілька варіацій, використовуючи одну і ту саму "точку відправлення". Подивимось, що з того вийде)))

Ось листівка №1))) Blue Sky Christmas

неділю, 6 листопада 2011 р.

Home Deco - рамочка для фото

Привіт!

На день народження свекрусі я зробила ось таку рамочку з фото усіх ïï онуків. Хотілось чогось ніжного, під декор ïï будинку, тому я вирішила вперше спробувати шеббі)))  

середу, 2 листопада 2011 р.

50 фактів про мене

Привіт!

 Пам'ятаєте, я якось вирішила щороку робити сторінки про себе? (ось перша і поки єдина сторінка-автопортрет, до речі, все, що написала тоді в журналінг, здійснилось - значить треба продовжувати з наступними планами!). Так от цього року я сторінки (поки що) не зробила, хоч і фото вибрала і задумка вже є... На наступну сторінку буде цілий рік, але я вирішила сьогодні зробити "заготовку" журналінгу у вигляді 100  50 фактів про мене, так, як я бачу себе саме зараз. Тим більше, що сьогодні наче особливий день (див. пункт 1). "наче", тому що ніякої "особливості", "переломного моменту " і т.д. я не відчуваю, все іде своїм чередом:) Heureux

 Отож...