середу, 26 жовтня 2011 р.

Груша+миндаль+шоколад=смакота!

Привіт!:-h Signe de la main

Сьогодні у мене кулінарний пост - для всіх тих, хто любить готувати і хто любить побалувати себе   смачнющим десертиком, а також для тих, хто тільки хоче навчитись готувати - цей рецепт ідеально підійде і для дебютантів;) Clin d’œil

фото вмене тільки з духовки, в розрізі я сфоткати просто не встигла:) Heureux

Отож, нам потрібно:

четвер, 20 жовтня 2011 р.

Гетри і всяке різне

Prивіт усім!
у мене зараз на диво продуктивний період, коли твориться більше, ніж публікується, схрещую пальці, щоб так і тривало))) бо скрапити не легко, все-таки в мене всі моï скрап-матеріальчики і досі в ящиках в гаражі, то я регулярно туди бігаю розклеювати якийсь ящик, метикуючи на ходу "десь у мене це було, але де???". Шось знахожу, щось ні, так і живемо)))
забігла на хвилинку, що не забували, а ще запитати: може у вас є в когось штампики з повітряними кулями і ви маєте бажання поділитись відштамповками? буду дуже вдячна!!!
а поки показую вам гетри, які я звязала для своєï малечі, не натішимось ними: раз, модно в цьому сезоні, два, тепленько, можна навіть в холодну погоду платтячко одягати, три, і дуже важливо - нашого улюбленого кольору! ааа, червоний, в нас зараз все червоне, нaвiть стіни в дитячій кімнаті хочеться в червоний пофарбувати! поки що я тримаю опір... і обдумую альтернативи, як і червоного в декор добавити і зробити кімнатy спокійною. на даний момент єдина ідея - внести червоний в те, що легко знімається-міняється (покривало, рамочка на стіну, настолна лампа....) Якщо маєте ідеï, діліться)))
ну і ще наостанок...
тягне щось мене на все нове зараз, і болодоміка це теж зачепило))) хочеться мені його змінити, в значенні повністю змінити, переïхати на новий блог і все таке, але ще трохи сумніваюсь, чи варто... якщо ви самі міняли блог, чи знаєте когось, хто переïзжав, поділіться роздумами, що спонукало вас на такий крок і чи варто то зусиль починати все наново
бажаю вам гарного дня, цьом!

суботу, 1 жовтня 2011 р.

Сторіночка

Привіт!
Щось мені дуже важко дається повернення до блогу - на вулиці в нас справжнє літо, 30°С першого жовтня -я такого ще не бачила! То ж ми користуємось нагодою, гуляємо на сонечку, бо, кажуть, зима цього року буде холодна... Сторінка в мене вже тиждень, як готова, а мені все ліньки її сфоторафувати і викласти, дочекалася сьогодні подумала, що якщо я її не покажу до кінця скетчу, то потім мені ще важче буде себе зібрати в кучку і вернутися до вас)))
Отож, сторінка про те, як ми з донею збирали урожай стручкової квасолі. вродила вона дуже щедро, але стручки ховалися під листочками, ще й зелені, і Емма смішила нас тим, що кожен раз, коли "знаходила" квасольку, казала : "це божевілля - їх шукати, стручки квасолі граються в хованки". (не думайте тільки, що дитина говорить такою чистою українською, вона це казала по французьки - звідси і сторінка французькою - а це просто мій преклад)
за скетчем від АртУголка так як фото сторінки не зовсім вдала, я її фотогафувала вдома і на вулиці, на сонечку і в тіньку, і відредагувати старалась, та все ж кольори не відповідають на 100%. А на фото деталей кольори справжні, тому ось:
зелені буковки - з фетру, червоні - з глітером. дірочки зроблені ручним встановлювачем люверсів, всередині лляний шнур. пообається мені як пташечка співає "посміхайся", бо на фото з кошиком в Емми розгублений вигляд "де ж вона, та квасоля?" зум на ручні шви і журналінг. Спочатку журналінг мав бути надрукований, і розташований по-іншому,але отримавши зауваження, що на столі немає місця, тільки бумажки, я бігом написала журналінгвід руки і закінчила сторінку на тому, на чому зупинилась. ми поки живемо в свекрів, і мені вже починає надоїдати, ви мене розумієте))))
і останній зум на брадсик- бабку
Поки все, до зустрічі!!!