середу, 25 серпня 2010 р.

Метелик

Привіт!
Сьогоднішню сторінку я почала ще до відпустки, закінчила ж тільки вчора вночі :-))
Сторінка про нашу зустріч з красенем-метеликом, зазвичай всі його родичі злітають задовго до того, як ми наблизимось, а цей дозволив на себе полюбоватись, то ж ми скористались моментом, щоб з ним сфотогафуватись.

ця сторінка нагадує мені сторінки з американських блогів - яскрава і трохи перегружена,ще журналінг від руки. Але я нею задоволена. Взагалі мені щось останнім часом хочеться яскравих життєрадісних кольорів, зараз закінчую альбомчик, також яскравий та соковитий, ммм :-))
щодо деталей, нічого складного, маски, штампи, ембосинг, папери, оверлей, декоративні елементи, ручний шов.
два метелика тон в тон, перший наштампований прозорими чорнилами версамарк і заембошений, другий - жовтими чорнилами і заембошений. Обидва гарно виглядають, другий трошки краще видно.


де-не-де глоссі щоб підкреслити детальки, дерев'яний алфавіт


от і все, дякую за увагу і ваші коментарі
гарного усім дня!

середу, 18 серпня 2010 р.

Я знову тут!

Привіт усім!

Ми вже повернулись з відпустки, і я нарешті знову тут (як же я заскучила за вами і вашими роботами)!

Відпочивали ми в Греції, на півострові Кассандра, дуже сподобалось. Ще перед відпусткою ми домовились з чоловіком, що поїдемо без комп'ютера і мобільних (один все таки взяли на всяк випадок, але виключили), так що відірвались від буденого життя на всі 100. Приїхала я звідти в надзвичайно розслабленому стані, на те, щоб знову увійти в ритм у мене пішло кілька днів. Тепер по трохи повертаюсь до старого життя і готуюсь до нового (навіть не віриться, але через тиждень я вже вихожу на роботу, гуд бай декретна відпустка). 

До скрапу поки що руки не доходять. Перші дні запоєм перечитувала ваші блоги, вибачайте, що без коментарів, не встигала :-)), тепер дійшла черга і до свого. Я дуже рада бачити в себе нових читачів, усіх  ласкаво прошу, старатимусь вас радувати цікавими роботами і надалі. Роботи та інші новини в наступних постах, а поки що кілька фото, щоб пригадати відпустку і розділити радість з вами

Малеча милується Егейським морем

купаємось. Я так наслухалась різних мам про те, що дітки часто бояться моря, що думала, як там буде з моєю... але ні, вона в перший по приїзді вечір забігла в море прямо в спідничці, а потім її з води витягнути можна було тільки морозивом, причому купатись там, де ніжки дістають, нам було нецікаво, нам тільки глибину подавай. так що надувна жилетка нам дуже стала в нагоді

ниряємо. хто не знає --нам тільки два рочки!!!

теплий пісок - особливе задоволення, море не замінить, але на деякий час відволіче

і вечірня прогулянка.

Дякую вам, що ви зі мною! до зустрічі!